Silivri Facebook
banner88

Rekor Puanla Gelen Birincilik! Onlar Silivri'nin Gururu.
 
Kaynak : Değişim Gazetesi
 
Sakarya’da İstanbul, Çankırı , Eskişehir, Bolu,Sakarya,Kırşehir, Kütahya, Kastamonu, Ankara, Bursa, Çorum ve Sinop İl temsilcisi Halkoyunları Ekipleri yarıştı.
 
Silivri den Katılan Silivri Halkoyunları Ekibi ,12 ekip arasında  4. sırada sahneye çıkarak oyunlarını sergiledi.Tüm ekipler sahne performanslarını sergiledikten sonra Sonuçlar katılımcı ekiplerin sahneye davetinden sonra açıklandı.
 
REKOR PUANLA GELEN BİRİNCİLİK
Sakarya’da İstanbul ilini  temsil eden grubumuz 98 tam puanla 1. ilan edildi. 100 puan üzerinden yapılan değerlendirmede 98 puan tam bir rekor anlamı taşıyordu.
 
Silivri ekibimiz bölge birinciliğini elde ederek Haziran ayı içerisinde Sn Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül’ün de katılımıyla gerçekleşecek Türkiye Finaline katılma hakkını kazandı.
 
KATKIDA BULUNANLARA TEŞEKKÜR
Ekip çalıştırıcı Mustafa Kepçeli elde ettikleri başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını  Köklü bir geçmişe sahip Silivri Yöresi Halkoyunlarının Sakarya da Layıkıyla temsili için bizlere hem maddi hem de manevi destek olan;
 
Silivri Kaymakamı Sayın  Ahmet Mesut Demirkol'a,
Silivri Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Turan'a,
Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Halis İşler’e ,
Sayın Mustafa Can, Sayın Nurullah Baldöktü , Sayın Şerif Sezen, Sayın Ünal Kesen’e minnet ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 
Ekip arkadaşlarımızla elde ettiğimiz bu başarıyı  hemşehrilerimize  ve aynı zamanda ilçemizde Halkoyunları çalışması yapan tüm gönül dostlarımıza  armağan ediyoruz. Başarının oluşmasında gücümüze güç katan ve bu işin mutfağında çaba harcayan ,
 
Sayın Hüseyin Şahin, Sayın Mümin Tuğlu, Sayın Hüseyin Görür, Sayın Nuri Taner , Sayın İsmail Güçlü’ye yürek dolusu teşekkür ediyor birlikte alınan bu ödülün aramızdan ayrılan Rahmetli Temel Erdoğan hocamızın nezdinde tüm yitirdiklerimizin anısına hediye ediyoruz.
 
 
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol