Silivri Facebook
banner88

ROYAL CİTY GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE AÇILDI...

Royal City Görkemli Bir Törenle Açıldı

Silivri’nin sevilen İş adamlarından Maranda Group Sahibi Murat Yıldız İbrahim Ersin ve kardeşleri ortaklığıyla açılışını gerçekleştirdikleri Royal City Villaları görkemli bir organizasyonla açıldı.

Açılışa Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, İş Adamları ve birçok davetlinin katılımı ile açılışı gerçekleştirildi.

Açılışta konuşma yapan Maranda Group Sahibi Murat Yıldız;” Ticaret hayatıma 1997 yılında çok sevdiğim ustam ağabeyim Müslüm Usta’nın bana teklifi ile Değirmen Durağındaki Lokantasına ortak oldum. Açılışını gerçekleştirdiğimiz gün et alacak bile param yoktu. Arkadaşlarımın cep harçlıkları ile Lokantamıza et aldım. O zamanki açılışımız şimdiki kadar görkemli olmasa da, borç olarak arkadaşlarımın adına çiçek yaptırıp açılışa göndermiştim. O zamandan bu zamana kadar gerçekleştirdiğimiz projeler ve altına imzasını attığımız başarılar ile şu anda 2 kriz atlatmış 9 yılını doldurmuş, bölgenin başarılı şirketleri arasında yer aldık. Royal City projesi yaklaşık 6 yıl önce mal sahibi ortaklarımızdan İbrahim Ersin ve Kardeşleri tarafından başlatılıp, projenin yüzde 10’u tamamlanarak bırakılmıştı. Maranda Group olarak yapılan ortaklık anlaşmasıyla, projeyi üstlenen şirketimiz yaklaşık 1 yılda alt yapı, üst yapı, peyzaj ve çevre düzenlemesini yaparak projenin yüzde 90’ını yaparak projeyi bitirme aşamasına getirmiştir. Kalan kısmı da yılsonuna kadar bitirecektir. Maranda Group olarak Silivri’ye birçok proje ile hizmet etmeye devam etmeyi planlıyoruz.”dedi.

Açılışta konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan ışıklar;” Silivri’nin böyle başarı hikayelerine ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Alın terini kendini riske atarak devam ederek, sadece kendisine yatırım yapmış olarak düşünülmemelidir. O ilçeye yapılmış bir değer olarak katılmalıdır.” dedi.

Silivri Kaymakamı Salih Keser;” bugün burada Maranda Group’un ismi altında yapmış olduğu, yaşantımıza kalite getirecek Royal City Villalarının açılışında bulunuyoruz. Belirli bir ekip çalışmasının başarı içerisinde ortaya koyduğu ürünleri görüyoruz. Royal City’nin Silivriye hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.

Daha sonra protokol üyeleri ve Maranda Group Sahibi Murat Yıldız’ın kurdele kesimi ile açılış gerçekleşti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol