Silivri Facebook
banner88

Selimpaşa'ya yeni itfaiye hizmet binası'nın temeli atıldı
 
İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluşunun 294. yıldönümünde, Silivri’de yeni bir İtfaiye Hizmet Binası’nın temeli atıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye İstasyonu binalarının açılışı ve itfaiye binalarının temel atma töreni ve İtfaiye ve İlk Yardım Gönüllüleri Sertifika Dağıtım Töreni, Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda gerçekleştirildi. 7 Adet İtfaiye Hizmet Binası ve 13 Adet İtfaiye Hizmet binası temel atma törenini de kapsayan programda, Silivri-Selimpaşa İtfaiye Hizmet Binası’nın temel atma törenine canlı bağlantı sağlandı.
 
Turan, Topbaş’a teşekkür etti
 
Canlı bağlantıda konuşan Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş’a hizmetlerinden ötürü teşekkür etti. Turan, “Sayın Başkanım, sizinle birlikte bölgemizde çok büyük değişiklikler oldu. Biliyorsunuz İstanbul’un doğalgaz depoları Silivri’de. Ülkemizin en büyük cezaevi yine Silivri’de açıldı. Silivri hızlı bir şekilde gelişmekte. Bu gelişime ayak uyduracak böyle bir tesisin yapılmasından dolayı tüm Silivrili hemşehrilerim adına size saygılarımı arz ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun, Allah bütün kötülüklerden ve felaketlerden İstanbul’umuzu ve ülkemizi korusun. Şahsım ve Selimpaşa Belediye Başkanım Ahmet Yağcıoğlu adına teşekkürlerimizi arz ediyorum, hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz.” dedi.
 
Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, Selimpaşa Belediye Başkanı Ahmet Yağcıoğlu ve Silivri İtfaiye Bölge Amiri Ahmet Yavuz birlikte butona basarak, Silivri-Selimpaşa İtfaiye Hizmet Binası’nın temeline ilk harcı attı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol