Silivri Facebook
banner88

SERVET SARIOĞLU SİZİ TANITIYOR…

SERVET SARIOĞLU SİZİ TANITIYOR…

SİLİVRİLİYİZ.TV yayına geçiyor… Moderatörlüğünü yılların usta gazetecisi Servet Sarıoğlu ile yapımcılığını profesyonel çalışmaların 1 numaralı ismi gazeteci İbrahim Yucal’ın yaptığı çekimlere başlandı…

Asrımızın en önemli sorunu olan tanıtımınızın yeterince yapılmamasından kaynaklanan, “her şey tamam bir şey eksik” diyen işletmelerin imdadına Silivriliyiz.Tv yetişiyor.

Bir Silivriliyiz.com kuruluşu olan Silivriliyiz.Tv, yapılan sözleşme sonrası işletmenize geliyor… Tanıtım videonuz, profesyonel ekipmanlarla çekilip, sizin konuşmalarınızla ve mekanın tanıtımı ile Silivriliyiz.Com ana sayfada üç gün boyunca yayınlanıyor. Daha sonra Silivriliyiz.Tv’de 6 ay boyunca SEKTÖR HABER MERKEZİ sayfasında yayınlanmaya devam ediyor.

Bu çok önemli hizmet, minimum ücret politikası ile faturalandırılıyor… İşletmeler gider gösterdiğinden ek bir yük almıyor.

Bugünün küçük ama yarının büyük işletmesi olmaya adayım diyen işletmeler; randevu için Yayın Moderatörü Servet Sarıoğlu’na  (530) 171 12 90 nolu telefondan ulaşabilir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol