Silivri Facebook
banner88

SİBESO'dan 4 yeni kurs!

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu’ndan işsizlere müjde. Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Eğitim Merkezinde açtığı kurslarla birçok işsize iş imkanı sunmuş ve mesleki anlamda eğitim almalarını sağlamıştı. Şimdilerde 4 aynı yeni kurs açmayı planlayan Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, konu ile ilgili şu bilgileri verdi;
“İŞKUR il Müdürlüğü ile yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde İŞKUR tarafından organize ve finanse edilen Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından yürütülecek olan işsizlere istihdam amaçlı 4—Meslek dalında İşsizlere yönelik hazırlamış olduğumuz projelerimiz sırası ile şu şekilde;
Cilt Bakımı ve Güzellik Elamanı Meslek dalı için İstanbul ili Genelinde İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından Eğitim verilmesi planlanan toplam kursiyer sayısı 300 kişi olarak tespit edilmiş olup 100 kişilik kursun Eğitimi 25 kişilik gruplar halinde Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar odası Eğitim Merkezinde verilecektir.
Cilt Bakımı kursu toplam; 4 gruptan oluşacaktır (Bilgisayar İşletmenliği Temel Bilgisayar ve ofis Eğitimi) için 20 kişi Eğitilecek Eğitimlerin ikinci etabında da  (Bilgisayarlı Muhasebede de) 20 şerli iki grup olarak 40 kişi eğitilecek.  (Web Tasarımı Programcılığı)  Eğitiminde de 40 kişi eğitilecek 4-Ayrı Meslek Dalı Eğitimi ile ilgili İşkur İl Müdürlüğünce 16,03 2009 tarihinde protokol imzaladık.
1- Cilt Bakımı Güzellik Elamanı 2- Bilgisayar İşletmenliği (Temel Bilgisayar Ofis Elamanı) için 13 Nisan 2009 Pazartesi günü Büyükçekmece İş kur Şube Müdürlüğünde Saat 10 da Mülakat yapılacaktır Mülakata katılmayan kursiyerler kursa katılamayacaklardır.
Cilt Bakımı Güzellik Elamanı ve Bilgisayar İşletmenliği (Temel Bilgisayar Ofis Elamanı) Eğitimlerimiz 20 Nisanda Başlayacaktır.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol