Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ ÇEVRE DERNEĞİ AK PARTİ'DE...

BU HAFTANIN İLK KONUĞU ÇEVRE DERNEĞİ

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş,’ın kahvaltı buluşmaları kapsamında, gerçekleştirdiği toplantılara devam ediyor. Bu  haftanın ilk misafirleri Çevre Derneği yönetimi oldu. Silivri Çevre Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile gerçekleştirilen toplantıda Dernek Başkanı Ali Korsan, Boğluca Deresi ıslah çalışmaları ve konutlar bölgesinden kaldırılan çöp dağları için Karakaş’ a teşekkür etti.

 

 

ÇEVRE DERNEĞİNDEN KARAKAŞ’A TEŞEKKÜR

 

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş tarafından gerçekleştirilen ‘Kahvaltı Buluşmaları’ isimli toplantıların bu haftaki ilk konuğu Silivri Çevre Derneği oldu. Ali Korsan Başkanlığında ki dernek yöneticileri, Ertuğrul Akcaoğlu, Fatma Sarıbıyık, Emrah Maşalacı,  Orhan Tanakıncı ve Kamil Bilici, AK Parti Silivri İlçe Teşkilatında gerçekleşen kahvaltıda, İlçe Başkanı Metin Karakaş ile bir araya geldi. Silivri’ye yapılan yatırımlar ve yeni projelerin de konuşulduğu toplantı oldukça renkli geçti. Silivri Çevre Derneği Başkanı Ali Korsan, kahvaltı daveti için dernek adına duydukları memnuniyeti dile getirdi.Ali  Korsan ayrıca, İBB tarafından gerçekleştirilen, Silivri’nin adeta kanayan yarası konumunda ki, Boğcula deresi ıslah çalışmalarından dolayı da başkan Karakaş’a teşekkür etti. Konutlar bölgesinde ki çöp dağlarını da unutmadıklarını belirten Çevre Derneği Başkanı, “ Yıllar önce konutlar bölgesine gittiğinizde orada çöp dağları ve müthiş bir çevre kirliliği ile karşı karşıya kalıyordunuz. Şimdi ise orada spor tesisleri var. Sporcu gençler yetişiyor. Çevre Derneği olarak bu hizmetiniz içinde bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

KARAKAŞ “HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ”

 

Silivri Çevre Derneği ile gerçekleştirdiği kahvaltıda konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, Silivri’de çevre derneğinin bir çok başarılı hizmete imza attığını ifade ederek, gerçekleştirdikleri kamusal hizmetten dolayı dernek yöneticilerine teşekkür etti. Silivri’de gelecek neslin daha temiz ve daha yeşil bir ortamda yetişmesi büyük bir çaba sarf ettiklerini de dile getiren Karakaş, “ Daha temiz, daha yeşil ve daha güzel bir Silivri için bir çok önemli projelerimiz var. Bunlardan bazılarını gerçekleştiriyoruz. Örneğin 62 Milyon lira değerinde ki Boğluca deresi ıslah çalışmamız bitmek üzere, bunun yanı sıra Selimpaşa’da arıtma tesisi, alt yapı çalışmaları gibi bir çok hizmetimiz var. Bununla birlikte her geçen gün Silivri’ye daha fazla nasıl hizmet edebiliriz, neler yapabiliriz diyerek bir çok proje planlıyoruz. Şunu açıkça söylemeliyim ki; siyasi düşüncesi, memleketi, dini, dili, ırkı ne olursa olsun bu Silivri hepimizin ve bizler aynı toprağa ayak basıyor ve aynı havayı teneffüs ediyoruz. Bu nedenle yaşadığımız yeri korumak ve kollamak mecburiyetimiz var. Sizler, temiz çevre ve sağlıklı yaşam için mücadele edip, bu işe öncülük ediyorsunuz. Şunu bilmenizi isterim ki; Silivri’nin menfaatine, Silivri’de yaşayanların menfaatine olan bütün projelerinizin ve düşüncelerinizin yanındayız ve her zaman destek vermeye hazırız” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol