Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ ÇOK ÖZEL BİR GÜN YAŞADI...

SİLİVRİ ÇOK ÖZEL BİR GÜN YAŞADI…

SİLİVRİ ENGELLİLER DERNEĞİ’NİN her yıl düzenlediği özel çocuklarımızın asker kına günü Olta Restoranda davul zurna eşliğinde yapıldı…

Silivri Belediyesi ve Olta Restoran’ın katkıları ile düzenlenen yemeğe Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve eşi Esma Işıklar, Silivri CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Bilici, İ.B.B ve Silivri Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Yılmaz Kandemir, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, Silivri Mal Müdürü Hadi Dilmen ve eşi Nilüfer Dilmen, AK Parti İl Meclis Üyesi Halit Girgin, AK Parti Silivri Meclis Üyeleri Tamer Şişman, Lütfü Vardar, Metin Kaya, EYKOM görevlileri, TÖSSFED Özel Eğitim Kurulu Üyesi İsmail Tuna, Mesut Çocuklar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi sahibi Mesut Özpolat, Silivri Engelliler Derneği Başkanı Pınar Davutoğlu, Başkan Yardımcısı Güneş Demirkol ve Yönetim Kurulu Üyeleri Meral Kandemir, Halime Dinçer, Hamide Sarıoğlu, Cihangir Davutoğlu katıldı…

Olta Restoran’ın sahibi Uğur Azeri’nin mükemmel ev sahipliği yaparak zengin menü çeşitleri, deniz mahsulleri ve lüfer balığı ikramından sonra özel askerlerimize kınaları yakıldı.

Silivri Belediyesi’nin ikramı olan pastanın kesilmesinden sonra özel çocuklarımız ve aileleri gönüllerince eğlendiler… Özel çocuklarımız 10 Mayıs Cuma günü Silivri Engelliler Derneği eşliğinde Hasdal 6. Motorize Piyade Alayı’nda bir günlük sembolik askerliklerini yapmak üzere yola çıkacaklar.

Bugünkü kına günü programıyla ilgili Silivri Engelliler Derneği Başkanı Pınar Davutoğlu “ özel çocuklarımızın mutluluklarını paylaştık, toplum içinde onlarla birlikte olmamız sosyal programlarımızın bir parçası… Onlar toplumun bireyleri olarak herşeyi hak ediyorlar. Geçtiğimiz yıllarda askerlik yapan özel çocuklarımız boyunlarında asker künyelerini hala taşıyorlar. Bu vesile ile bizi ve özel çocuklarımızı yalnız bırakmayan misafirlerimize teşekkür ederim.” Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol