Silivri Facebook
banner88

Silivri Devlet Hastanesi'nde çileye son!

Cihangir DAVUTOĞLU

SİLİVRİ Devlet Hastanesinden kurul raporu almak isteyen vatandaşlara iki, üç ay gibi sürelerde gün verilmesi ancak İstanbul’un çeşitli semtlerinden başvuranların kısa bir sürede gün almaları kafalarda soru işaretleri bırakmıştı.
 
Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol ve Baş Hekim Ali Ulvi Yılmaz’ın başlattığı soruşturma sonunda konu müfettişliğe intikal etti. Kurul randevularını veren bölümden yetkiler alınarak, Baş Hekim asistanına verildi. Uygun günlere göre, kimse gözetilmeden randevular verilmeye başlandı. Geçen sene 60 gün sonraya gün alabilen bir vatandaş, dün müraacat ettiğinde 10 gün sonrasına gün almış ve memnuniyetini dile getirmişti.
 
Konu ile ilgili görüştüğümüz Silivri Devlet Hastanesi Baş Hekimi Ali Ulvi Yılmaz şunları söyledi “ hastanemizde kaliteli ve kalifiye çalışmalar yapmak ve varsa aksayan yönlerimizi tekrar gözden geçirmek en önemli görevimizdir. Vatandaşlarımızın birilerine kızarak, olumsuz hareketler yapıp, hastaneyi terk etmesi asla düşünülemez. Sorunlarını bizzat tarafıma yansıtmaları halinde çözüm oluştururuz. Sadece Silivri’den değil, İstanbul’un çeşitli yerlerinden gelen vatandaşlarımıza hizmet verdiğimiz için bazı aksamalar olabilir, vatandaş duyarlı olup, sözlü veya dilekçe ile bize baş vurabilir.”
Hastanenin barkot kuyruğu ile ilgili sorduğumuz soruya da Baş Hekim şu şekilde yanıt verdi “ daha iyi hizmet alabilmek için, yılbaşı itibariyle yeni bir firma ile anlaşma yaptık, birkaç hafta içinde sıra kalmayacak, randevu alan kişilerin barkotları, ilgili polikliniklere gönderilecek ve hastalarımız buradan, saatlerine göre muayenelerini yaptıracak, bu uygulamayı daha önce yapıyorduk, yeni sistemin eksikliklerinin giderilmesini bekliyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol