Silivri Facebook
banner88

Silivri emniyeti başarıya doymuyor!

Melis AVCI

 

Silivri emniyet güçlerine bağlı ekipler, önceki akşam kimliği açıklanmayan bir şahısla silahlı çatışma içine girdi. Selimpaşa otoban bağlantı yolunda gerçekleşen olayda, araba hırsızlığı, dolandırıcılık gibi birçok suçtan aranan bir şahıs yakalandı. Yaşanan silahlı çatışma sırasında bir polis memurunun hafif şekilde yaralandığı, durumunun ciddi olmadığı öğrenildi.

 
Silivri Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi “Geçmiş tarihlerde idaremizden, birçok asayiş olaya karışan ve bugüne kadar yapılan çalışmalarda yakalanmayan 34 FC 2007 plaka sayılı gri renkli Mini Cooper marka oto ve şahısların yine benzer eylemler gerçekleştirmek amacıyla ilçemizde bulunduğu yönünde bilgilerin alınması üzerine başlatılan operasyonel çalışmalarla araç takibe alınmış, barikat kurulup şüpheli oto beklendiği sırada şahıs, barikatı fark edip ters yönden araçla birlikte kaçarken, kendisini takip etmekte olan ekip otomuza çarparak kaçmaya devam etmiştir. Gerçekleştirilen koordineli operasyon neticesinde görevlilerimiz, aşırı süratli giderken kaza yapan araç sürücüsünü zor kullanmak sureti ile yakalamışlardır.
 
Gerçekleştirilen operasyonda bir görevlimiz hafif şekilde yaralanmıştır. Olaya karışan 34 FC 2007 plaka sayılı aracın Beşiktaş idaresinden çalıntı olduğu anlaşılmış, ayrıca araç içerisinde bulunan ve çalıntı olduğu anlaşılan 34 DK 3298 sayılı plakalar muhafaza altına alınmıştır. Şüpheli şahıs hakkında yapılan araştırmada;
Tekirdağ-Saray İlçesinden motor taşıt hırsızlığından hakkında işlem yapıldı. İlimiz Güngören İlçesinden motorlu taşıt hırsızlığından hakkında işlem yapıldığı, Güngören İlçesinde dolandırıcılık ve iflas suçundan arandığı tespit edilmiştir. 34 FC 2007 plakalı otoyu Beşiktaş Polis idaresinden çalındığı, Araç içerisinde bulunan 34 DK 3298 plakaları,  Ataköy polis merkezi idaresinden çalındığı tespit edilmiştir. İlçemiz Bostan Shell Petro’den akaryakıt alarak kaçtı. Gümüşyaka Opet Petrolden akaryakıt alarak kaçtı. Silivri Çeltik Köyü akaryakıt istasyonundan akaryakıt alarak kaçtı. Tekirdağ- Saray İlçesinde bir akaryakıt istasyonundan akaryakıt alarak kaçtı Tekirdağ- Çerkezköy İlçesinden bir akaryakıt istasyonundan akaryakıt alarak kaçtığı tespit edilmiş olup İlçe Emniyet Müdürlüğümüzce tahkikata çok yönlü olarak devam edilmektedir.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol