Silivri Facebook
banner88

Silivri Hayat Hastanesi yöneticileri önce ki gün kahvaltılı basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya gelerek hastane hakkında basın mensuplarına bilgi vererek hastaneyi gezdirdiler.

SİLİVRİYE HAYAT GELDİ

Silivri Hayat Hastanesi Devlet hastanelerinde bile bulunmayan yoğun bakımlı diyaliz Ünitesi ile İstanbul’dan ve çevre ilçe ve illerden de hastalara hizmet veriyor. 
Silivri Hayat Hastanesi başhekimi opr. Dr. Murat Beksan gazetecilere hastane hakkında bilgiler vererek hastanelerinde her alanda ameliyatların yapıldığını belirtti.
Gazetecilerin son günlerde özel hastanelerin çoğalması ve yeni çıkan sağlık yasalarının özel hastaneleri etkileyecek mı? Sorusu üzerine Dr. Murat Beksan; işletmeyi işveren açıyor fakat ticari kuralları sağlık bakanlığı belirliyor. Sağlık Bakanlığı Özel Hastanelerinde devlet hastaneleri gibi aynı değerlendiriyor buda tabı ki doğru değil. Devlet hastanelerinde personelin Maaşları genel bütçeden sağlanıyor. Ama özel hastanelerde bütün çalışanların maaşı hastanenin kazancından veriliyor. Özel hastanelerde hizmet anlayışı da devlet hastanelerinden daha kaliteli hem kaliteli hizmet vereceksin hem de fiyat farklılığı olmayacak bu yasa birçok özel hastanenin kapanmasına sebep olacaktır” dedi.
     
Silivri Hayat Hastanesi başhekimi opr. Dr. Murat Beksan;  “Hastanemiz, bir dönüm oturumlu arsamız üzerinde, 8 kattan ve 5500 metrekare kapalı alandan oluşmaktadır. Tamamen akıllı bina özelliklerine sahip hastanemizde son model teknolojiyle dizayn edilmiş 2 ameliyathane,2 doğumhane ve 45 hasta yatağı bulunmaktadır. 24 saat hizmet vermekte olan Silivri Hayat Hastanemizde 2 yataklı koroner(kalp hastalıkları), 6 yataklı cerrahi (reanimasyon) ve 6 yataklı neonatal (bebek) yoğun bakım da mevcuttur.
Görüntüleme Merkezimizde ise 1.5 Tesla Kapalı MRI, Multislice (Dual) Tomografi, Konvansiyonel Röntgen, C Kollu Röntgen, Floroskopi,  Mammografi,  Panaromik Röntgen, Ultrason, Renkli Doppler, Ekokardiyografi ve her türlü Endoskopi hizmeti verilmektedir.
 
Dâhili branşlarda İç Hastalıkları, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Cildiye, Kardiyoloji, Nefroloji, Gastroenteroloji, Diyet Klinikleri; Cerrahi Branşlarda ise Genel  Cerrahi, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Kulak Burun Boğaz, Göz Hastalıkları, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji, Beyin Cerrahisi, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, Diş ve Çene Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi Klinikleri bulunmaktadır.
Tıbbi tahlilleriniz için Biyokimya, Mikrobiyoloji, Patoloji, Bakteriyoloji, Hematoloji, İmmünoloji  laboratuarlarından 24 saat kesintisiz  hizmet alınabilmektedir.
 
Taş Kırma Ünitesinin bulunduğu hastanemizde,  Odyometri,  Timpanometri , Artroskopi, Sistoüreteroskopi, Eforlu EKG, Ritm ve Tansiyon Holter’ de yapılmaktadır.
Acil servisimizde, 24 saat İç Hastalıkları, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Anestezi ve Reanimasyon, Radyoloji  ve Diş bölümlerinde uzman doktor bulunmakta, diğer branşlar ise icapçı (on-call) nöbeti tutmaktadır.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol