Silivri Facebook
banner88

Silivri Satranç Spor Kulübü Derneği kuruldu!
 
Bölgede satranç sporunu sevdirmek ve yaymak, gençlere bu sporu benimsetmek okullarda ve toplumda satranç sporunun yaygınlaşmasını sağlamak, gençlerin ruhsal, zihinsel ve bedensel yapılarını olumlu yönde geliştirmek amaç ve gayesi ile Silivri’de, Silivri Satranç Spor Kulübü Derneği kuruldu.
 
Silivri Satranç Spor Kulübü Derneği, İbrahim Arıkan (Arıkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı), Kadir Baran (Silivri – Siad Başkanı), Adnan Güneysu (Gençlik ve Spor İlçe Müdürü), Hüseyin Dertop (Mali Müşavir), Aynur Süleymanoğlu (Sanayici), Metin Kutucu (Eğitimci ve Satranç Antrönörü), Aydoğan Oral (Sanayici), Ertuğrul Kutluay (Avukat), Ferit Kahraman (Eğitimci ve Satranç Antrönörü)’dan oluşan müteşebbis heyet tarafından kuruldu.
 
Müteşebbis heyet 41 kurucu üye ile ilk kurucular toplantısını 13 Eylül Cumartesi tarihinde gerçekleştirdi. Yapılan kurucular toplantısında, dernek geçici Yönetim Kurulu Başkanlığına İbrahim Arıkan, Başkan Yardımcılığına Kadir Baran, Genel Sekreterliğe Adnan Güneysu, Saymanlığa Hüseyin Dertop, Üyeliklere Aynur Süleymanoğlu, Sayın Metin Kutucu, Ferit Kahraman seçilerek, faaliyet ve çalışmalara başlandı.
 
İlk müsabaka Cumhuriyet Bayramı haftasında!
 
Silivri Satranç Spor Kulübü Derneği ilk toplantısında Organizasyonlar ve Faaliyetler Komitesi kurularak, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 85. yıldönümü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı haftasında, okullar arası Küçükler ve Yıldızlar Kategorisinde Satranç Müsabakası düzenlemeye karar verdi.
 
Silivri Satranç Spor Kulübü Derneği, 18 yaş üstü bireylerin bu derneğe üye olabileceğini ve tüm Silivrililerin toplumun gelişmesine katkı sağlamak amacı ile bu sporu desteklemesini beklediklerini belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol