Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ'DE BİLİŞİM

SİLİVRİ'DE BİLİŞİM “YÜKSELEN İLETİŞİM”

 

Silivri’nin tanınan iş adamlarından Fatih Yaşar’ın işletmeciliğini yaptığı ve sahibi olduğu Yükselen İletişim, gerek iç dizaynı gerekse verdiği hizmetle Silivri’de fark yaratıyor.

 

2013 yılının Mayıs ayında açılan işletmede cep telefonunun yanı sıra her türlü teknolojik ürünü bulmak mümkün. Tablet, sıfır ve 2. el cep telefonu, cep telefonu arka ve komple kapak, cep telefonu aksesuarları, tamir ve bakım, usb, memory card, beats kulaklık, Avea, Vodafone, Turkcell lira yüklemesi ve fatura tahsilatı yapılmakta. Ayrıca Digitürk, D-Smart, Ttnet, Türk Telekom, İgdaş, Bedaş, İski faturalarının da tahsilatı yapılmakta.

 

Yükselen İletişim ayrıca Silivri’de KVK’nın Distribütörü olarak müşterilerine sattığı telefonlara en üst düzeyde garanti veriyor. İlerleyen zamanlarda şubeleşmeyi de düşünen İşletmenin sahibi Fatih Yaşar, hizmette ve kaliteli ürünlerini Silivrililere sunmanın sevincini yaşıyor.

Yükselen İletişim Alibey Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi No:36 B/1 Silivri / İstanbul (Kipa Market Karşısı, Çorlu Durağında) adresinde hizmet ediyor.




Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol