Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ'DE BİR SAKLI SARAY...

SİLİVRİ'DE BİR SAKLI SARAY

 

SİLİVRİSARAY Evleri görkemli bir törenle resmi açılışını yaptı…

 

Açılış sunuculuğunu Silivri’nin gözdesi Dilek Altınkeser’in yaptığı törende ilk konuşmayı Yumak İnşaat Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Baran yaptı… Baran misafirlerine hoş geldiniz dedi ve Silivri’ye neden geldiklerini anlattı ve bu kararı almaktan çok memnun olduklarını ifade etti.

 

Açılışa AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, AK Parti Silivri Meclis Üyeleri İnci Aydar, Tamer Şişman ve Silivri’nin önde gelen iş adamları katıldı. Törende AK Parti Milletvekili Tülay Kaynarca ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar birer konuşma yaparak hayırlı olsun dediler… Silivri Müftüsü İdris Çatmakaş'ın yaptığı dua ile açılışa geçildi.

 

Kesilen kurdelenin ardından Silivri Saray Evleri örnek dairesi ve sosyal tesisleri gezildi… 20.000m2 alan üzerinde % 85’i yeşil alan olan 11 blok ve 86 daireden oluşan Silivri Saray Evleri; açık yüzme havuzu, saunası, kafeteryası, kamelyaları ile güvenlikli bir site olarak kalan son daireleri için ziyaretçilerini bekliyor.

 

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol