Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ'DE DÜNYA DEVİ ONTEX'İ BAKAN ÇAĞLAYAN AÇTI...

SİLİVRİ’DE DÜNYA DEVİ ONTEX’İ BAKAN ÇAĞLAYAN AÇTI…

SİLİVRİ’DE bir dünya devi açıldı… Silivri-Seilmpaşa arası E-5 karayolunu üstünde bulunan ONTEX firmasının açılışını Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan yaptı…

Açılıştan önce bir basın toplantısı düzenleyen ONTEX Global CEO’su Charles Boazizdünyanın çeşitli ülkelerinde üst düzey yönetici olarak görev yaptım. Türkiye’nin nüfusu ve nüfuz artışı bizim ilgimizi çekti. Buraya yatırım yapılmasından memnunum.” Dedi.  

 Ontex MEA Genel Müdürü Özgür Akyıldız “Ortadoğu ve Afrika’ya ihracat yapıyoruz. Canbebe markasıyla dünya lideriyiz.” Dedi.

Ekonomi Bakanı Zafer Çaplayan’ın katılımıyla açılışa geçildi… Açılışa Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri, önceki Silivri Belediye Başkanı Hüseyin Turan, CHP Silivri İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve başkan vekili, Av. Emrah Maşalacı birçok iş adamı ve davetliler katıldı.

Açılışta yaptığı konuşmada Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan; “ 4,4’e kafam takıldı Türkiyenin büyüme yüzdesi olan bu rakam dünyaya önemli bir mesajdır. Türkiye 15 çeyrektir kesintisiz büyüyor.Diyerek ekonomik rakamları tek tek açıkladı.

 

EDİTÖR NOTU: Toplantı sonrası basın mensuplarının yanına gelen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar “ Bakan Zafer Çağlayan’ın açıklamaları beni memnun etti.” Dedi.

Silivri AK Parti İlçe Başkanı Metin Karakaş’ın, Bakan Zafer Çağlayan veda ederken şahsımla tanıştırıp “Silivri’nin çok sevdiğimiz yerel basın mensubu Cihangir Davutoğlu ile tanıştırayım sayın bakanım” demesi de bizi çok mutlu etti. Teşekkürler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol