Silivri Facebook
banner88

''SİLİVRİSPOR'DA EŞKİYA YOK, SEVGİ VAR''
 
Olayın gerçekle ilgisi olmadığını belirten Bek, konunun her zamanki gibi Engin Akın tarafından abartıldığını ve kişiselleştirildiğini ifade etti.
 
Silivrispor Kulüp Başkanı A.Refik Bek tarafından yapılan yazılı basın açıklaması aynen şöyle : Hürhaber Gazetesi’nde  02-ekim-2008 günkü sayısında Silivrispor yöneticisi Cihangir Davutoğlu  ve  Yardımcı Antrenör H. Ufuk Bek’in ismi verilerek gazete manşetinden “ Spor eşkiyaları basına saldırdı “şeklinde verilen haberin gerçekle hiçbir alakası yoktur.
 
Olay anında bahsedilen koridorda emniyet güçleri , tesis çalışanları ve Silivrispor yöneticilerinden oluşan en az 15 kişilik bir topluluk vardı. Bu kadar kişi içerisinde nasıl olurda Engin Akın’ın bahsettiği olayı gören ve edilen küfürleri duyan olmamıştır. Engin Akın maç sonrası Silivrispor soyunma odasına girmek istemiş ve koridorun başında Kulüp Yöneticimiz tarafından uyarılmış ve içeri alınmamıştır. Kulüp yardımcı antrenörü Ufuk Bek’de sözlü olarak soyunma odasının önünden Engin Akın’ın oraya giremeyeceği konusunda kendisini uyarmıştır. Bunun dışında koridorda ne bir küfür nede bir saldırı olayı yaşanmıştır.
 
Engin Akın sadece sezon başından beri yaptığı gibi Silivrisporu karalama ve o günde orada bir şeyleri provoke etme amacıyla bu tür bir eylem gerçekleştirmiştir. Engin Akın’a onun iddia ettiği  gibi küfür ve darp edildiyse niçin polis güçlerinin yanında işlem yaptırıp konuyu adliyeye intikal ettirmedi? En az 15 kişinin bulunduğu alanda bu tür küfürler kendisinin kulağına mı edildi de ondan başka kimse duymadı? Kendisinin darp edildiğini iddia ediyor , o kadar insanın içerisinde nasıl oluyor da Engin Akın’ın darp edildiğin hiç kimse görmüyor?
 
Bu güne kadar yaptığı yorumların ve haberlerin hiç birinin gerçek çıkmaması üzerine ne yapacağını şaşıran Engin Akın bu kez de uyguladığı plan tutmamıştır. Silivrispor yönetimi ve Silivrispor bildiği yolda inandığı değerler ile yürümeye devam edecektir. Ligde 4 maç oynayıpta 3 maçını kazanan bir takıma bile başarısız diyebilecek bir zihniyete ne söylesek boş olacaktır. Onlar gerçekleri değil kendilerinin olayları görmek istedikleri gibi  sütunlarına yansıtmışlar ve yansıtmaya devam edeceklerdir. Silivrispor yönetimi olarak hain planlar içerisinde olduğumuzu iddia eden Engin Akın’ın bu hain planlarımızın ne olduğunu  kamuoyuna  açıklamasını merakla bekliyoruz. Sporun barış ve kardeşlik olduğunu unutmamamız gerektiğini tekrar vurgulayarak , görmek istediklerinizi değil, olanı kamuoyuna yansıtmanızı dilerim.
 
Sevgi ile ve dostça kalın.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol