Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ'YE ÜNİVERSİTE KAZANDIRILMASI İLE İLGİLİ ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve ekip arkadaşları, Arıkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Arıkanlı ile bir araya gelerek Silivri’ye yapılması düşünülen üniversiteler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. İstanbul Üniversitesi rektörlerinin de katıldığı toplantıda, üniversitelerin bölgeye, sanayiciye ve yatırımcıya katacakları paylaşıldı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçeye üniversite kazandırılmasıyla ilgili girişimlerini sürdürüyor. Başkan Işıklar ve ekip arkadaşları Arıkanlı çiftliğinde gerçekleştirilen bir toplantıyla yapılması düşünülen üniversitelerle ilgili fikir paylaşımında bulundu. Toplantıya, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Belediye Başkan Yardımcıları Yılmaz Kandemir ve Zafer Ercan, Silivri Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü Şehir Plancısı Pelin Olcay, Nursel Erel, Arıkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Arıkan, Arıkanlı Holding Danışmanı Serpil Güntürk, İstanbul Üniversitesi Rektör Danışmanları Şafak Karamehmetoğlu ve Metin Gürsan katıldı. Yapılan toplantıda üniversitelerin bölge için büyük avantaj olduğu belirtilerek, sanayiciye ve yatırımcıya katacakları paylaşıldı.

IŞIKLAR: “SİLİVRİ’Yİ EĞİTİM VE KÜLTÜR KENTİ HALİNE GETİRECEĞİZ”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, ilçenin sosyal, kültürel ve eğitim alanında gelişmesi için her türlü girişimde bulunacaklarını belirterek: “Silivri’yi her alanda gelişmiş, sosyal ve kültürel değerleri yüksek, refah seviyesi gün geçtikçe artan bir ilçe haline getirmeyi hedefliyoruz. Silivri’nin geleceği için çalışıyoruz. İlçemizi eğitim ve kültür kenti haline getireceğiz. Yapılacak olan üniversitelerin ilçemize çok şey katacağına inanıyorum” dedi. Arıkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Arıkanlı, yapılan toplantı sonrasında Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve ekip arkadaşlarına, Arıkanlı çiftliğini gezdirdi. 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol