Silivri Facebook
banner88

Haber MERKEZİ

İsrail’in Filistin halkına yapmış olduğu vahşeti, yazılı bir basın açıklamasıyla kınayan Eğitim İş Silivri Temsilciliği Yönetim Kurulu, çağrıda bulundu. Yönetim kurulunun yapmış olduğu açıklama şu şekilde;“Mazlum Filistin halkına karşı soykırım vahşeti uygulayan İsrail, emperyalizmin Ortadoğu'daki jandarmalığını yapmaktadır. İsrail'in bölgede her yaptığına karşı göz yuman, onları şımartanlar da timsah gözyaşı akıtmaktadırlar.

ABD emperyalizminin Ortadoğu işgal projesi olan BOP’un eş başkanı olan, bir milyon Iraklının ABD askerlerince öldürülmesine katkı sunup göz yuman, İsrail'in güvenliği için Lübnan'a asker gönderen Başbakanımız ve AKP hükümeti, şimdi mazlum Filistin halkının uğradığı zulme karşı hamasi nutuklar atmaktadırlar. Asla inandırıcı değildirler. Nutuk atmak yerine gereğini yapmalıdırlar.
Eğitim-İş olarak diyoruz ki, Türk ulusu emperyalizme karşı ulusal kurtuluş mücadelesi vererek mazlum uluslara önderlik yapmıştır. Bugün de Filistin halkının yanında olmalıdır. İsrail Devletinin Filistin halkına uyguladığı Siyonist vahşeti şiddetle kınıyoruz. Tüm halkımızı ve yöneticilerimizi Filistin halkının yanında olmaya çağırıyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol