Silivri Facebook
banner88

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan başkan Işıklar'a teşekkür ziyareti

Sosyal Güvenlik Kurumu Küçükçekmece Şube Müdürü Şükran Beyazdağ, Bağkur Eski Bakırköy Şube Müdürü Olcay Kınar ve Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti.
Sosyal Güvenlik Kurumu Küçükçekmece Şube Müdürü Şükran Beyazdağ, Silivri’de Şube Müdürlüğü kurulana kadar geçici olarak kullanacakları New Center İş Merkezi’nde ki 90 metre karelik yer tahsisi ile ilgili, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a teşekkürlerini sundu. Sosyal Güvenlik Kurumu Silivri Şube Müdürlüğü, yerinin tespit edilip binası inşaa edilene kadar geçecek süreçte kendilerine New Center İş Merkezi’nde tahsis edilen yeri kullanacak.

11 – 17 Mayıs sosyal güvenlik haftası
11-17 Mayıs Sosyal Güvenlik Haftası çerçevesinde hazırlanan tanıtım afişlerini Silivri Belediyesi Hizmet Binasına astıran Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Sosyal Güvenlik Kurumu Küçükçekmece Şube Müdürü Şükran Beyazdağ ve Bağkur Eski Bakırköy Şube Müdürü Olcay Kınar, karşılıklı fikir alışverişinin ardından Silivri’den ayrıldılar.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol