Silivri Facebook
banner88

Stüdyo Alyans Ajans hizmete girdi

Cumartesi günü açılışı olan Stüdyo Alyans Ajans ortaklarından Soner topaç; “ Kaliteli rekabet ortamı yaratacağız” dedi.

Yüksek inşaat mühendisi ve AK Parti Silivri İl Genel Meclis Üyesi Adayı Yaşar Yalman ve ortağı Soner Topaç krize rağmen stüdyo alyans ajans fotoğrafçı dükkânının açılışını hafta sonu Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Elif Uzun, Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan, dostları ve meslektaşlarının katılımıyla gerçekleştirdi. Stüdyo Alyans fotoğrafçı ajansı açılışında önce dualar okundu daha sonra açılış kurdelesini Silivri Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Kandemir ve Silivri Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Turan birlikte keserek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.


Demirkol; “ Krizi hissettirmemek mutluluk verici”

Açılışta konuşan Kaymakam Demirkol, “ Krize rağmen böyle işyerlerinin açılması memnuniyet verici olduğu kadar halkımıza krizi hissettirmemeye çalışılması da mutluluk vericidir” dedi.

Topaç; “Bizim kalitemiz krizi aşacaktır”

Stüdyo Alyans Ajans’ın sahipleri Yüksek inşaat mühendisi ve AK Parti Silivri İl Genel Meclis Üyesi Adayı Yaşar Yalman ve ortağı Soner Topaç ise, “Bizim kaliteniz krizi aşacaktır. Çünkü biz o kalite de hizmet vereceğiz ve o kalitede rekabet ortamı yaratacağız” dedi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol