Silivri Facebook
banner88

Taksitlendirmede son gün
 
Haber: Melis AVCI
 
Bağ-Kur ve SSK borcu olanlar için taksitlenme tarihinin bugün son olduğunun altını çizen Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, vatandaşları uyardı. Tabakoğlu konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu;
 
“1 Haziran’da başlamış olan Bağkur affı, yapılandırma bugün sona erecek. Bizim Silivri Bağkur irtibat büromuzda da taksitlendirme işlemleri haftasonu da devam etti. İstanbul Sosyal Güvenlik Kurumu Bağkur yetkilisiyle görüştüğümüzde haftasonu işlemlerin devam etmeyeceğini öğrenmiştik. Sadece şube ve müdürlüklerde haftasonu da taksitlendirme yapılabileceği konusunda talimat gönderilmiş.
 
Biz İstanbul Sosyal Güvenlik Kurumu Bağkur Yardımcısından rica ettik. Silivri’de de birçok Bağkur borçlusu olduğunu ve büyük bir yoğunluğun olacağını belirterek, haftasonu da işlem yaptırmak için izin istedik. Haftasonu işlemler devam etmeseydi birçok insan mağdur olacaktı.”
 
“İstanbul’dan işlem yaptırmak için Silivri’ye geliyorlar”
 
Son günün yaklaşmasıyla kuyrukların uzadığını belirten Tabakoğlu “Az önce aşağıya indiğimde bir amcayla konuştum. İstanbul Şişli’den geldiğini söyledi. İki gündür sırada beklediği halde işlemini yaptıramamış. Sıra ona gelmemiş. Bugün burada işini yaptıracak olmaktan dolayı mutluydu. Bizde hem Silivri’ye hem de Silivri dışından buraya gelen insanlara hizmet vermekten dolayı mutluyuz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol