Silivri Facebook
banner88

TOPBAŞ, METİN KARAKAŞ'I YANINA ALDI...

TOPBAŞ, METİN KARAKAŞ’I YANINA ALDI…

Arıtma ve dere ıslahı çalışmaları için Basın Toplantısı düzenleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın Silivri’ye gelmesi adeta Ak Parti Silivri İlçe Teşkilatının Toplantı alanına akın etmesi ile alan hınca hınç doldu. Ak Parti Silivri Belediye Başkanı aday adayları ve Ak Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi aday adayları adeta gövde gösterisi düzenlediler. Birde alanda Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Tülay Kaynarca ve Ünal Kaçır’ında orada olması “aday adayları birbirleri ile yarışa girdi!” diye vatandaşlar tarafından yorumlandı.

 

İBB Başkanı Kadir Topbaş Ertuğrul Gazi İlkokulundan Nurullah Baldöktü İlköğretim Okuluna geçerken kendisinin kullandığı araca Ak Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral ve Ak Parti Silivri Belediye Başkanı aday adayı Metin Karakaş’ı aracına alması da Karakaş’ı destekleyenler tarafından, “bakın aday belli, Metin Başkan aday seçildi bile…” şeklinde yorumlandı.

 

Kadir Topbaş sanki nispet yapar gibi Metin Karakaş’ı kendi kullandığı araca davet etmesi de güne damgasını vurdu. Özellikle yerinde duramayan Ahmet Maşalacı’nın, Ak Parti Silivri Belediye Başkanı aday adayı Metin Karakaş’a “ Metin aldın alacağını, diğer adayların boynunu büktün, torpil yok değil mi? Diye bağırdı.

Karakaş cevaben “Büyükşehir Belediye Meclis Üyesiyim. Bunu unutma” şeklinde cevap verdi

 

İlerleyen günlerde nezaket amaçlı mı yoksa, alandaki vatandaşların tahmini mi olacak hep birlikte göreceğiz…  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol