Silivri Facebook
banner88

Trafik kazası: 3 ölü
 
Kaynak: Değişim Gazetesi

Silivri TEM Otoyolu'nda, aşırı hızla ilerleyen otomobil, seyir halindeki kamyona arkadan çarptı. Kaza sonucu, otomobilde bulunanlardan sürücüsü İhsan Akduvar (31), Müge Demirtaş (24) ve sürücü Akduvar’ın kardeşi Figen Akduvar (25) hayatını kaybetti.
 
Kaza, O-2 Otoyolu Selimpaşa Mevkii İstanbul istikametinde saat 00.00 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İhsan Akduvar yönetimindeki 34 AD 6854 plakalı Mini Cooper marka otomobil, aşırı hız yüzünden kontrolden çıkarak, Hayrabolu'dan İstanbul'a atık pet şişe taşıyan Hasan Kuzhan’ın kullandığı kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kamyon yan yattı, kamyonun altına giren otomobil ise hurdaya döndü. İhsan Akduvar ile ön koltukta oturan Müge Demirtaş demir yığını arasında sıkıştı. Arka koltukta oturan Figen Akduvar ise diğer sürücülerin yardımıyla otomobilden çıkartıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri İhsan Akduvar ve Müge Demirtaş’ın öldüğünü belirledi. Başından ağır yaralanan Figen Akduvar ise ambulansla Silivri'deki Özel Kolon Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayı ufak sıyrıklarla atlatan kamyon sürücüsü Hasan Kuzhan da aynı hastanede tedavi altına alındı.
 
İhsan Akduvar ile Müge Demirtaş’ın cesetleri Büyükçekmece Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Alınan son bilgilere göre Silivri’deki Özel Kolon Hastanesi’ne kaldırılan Figen Akduvar da tüm uğraşlara rağmen hayatını kaybetti. Yaklaşık 40 dakika trafiğe kapanan yol, kaza yapan araçların kaldırılıp, yıkama ve temizleme çalışmalarının ardından tekrar trafiğe açıldı.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol