Silivri Facebook
banner88

Uğur Mumcu meydanında intihar girişimi!

Uğur Mumcu Meydanı'nda önceki akşam,  Ferdi D. isimli bir genç intihar etmek için çıktığı iş hanının çatısından polis ekiplerinin iknası ile indirildi.

Önceki gün akşam saatlerinde Uğur Mumcu Meydanında bir iş hanının çatısına çıkarak intiha etmek istediğini söyleyen Ferdi D. isimli genç Silivri Emniyet müdürlüğü Ekiplerinin iknası sonucu intihar girişiminden vaz geçerek aşağı indirildi.

Ailevi sorunları olan ve üzün süredir ekonomik sıkıntıları olan Ferdi D. Çıktığı çatıdan bana ya iş verin ya da ölmek istiyorum diyerek sesini duyurmak istemesi üzerine olay yerine Silivri Emniyet Müdürlüğünde görevli çok sayıda polis ekibi ve 112 acil ekibi ve Silivri Belediyesi İtfaiye Ekipleri olay yerine gelerek önlem aldılar. Yolun üzün süre trafiğe kapatılmasıyla trafik akışında aksaklıklar meydana gelirken çevreden toplanan çok sayıda vatandaş meraklı gözlerle olup biteni anlamaya çalıştı.  Polis ekiplerinin iknası üzerine çatıdan indirilen Ferdi D. İsimli genç’in ifadesinin alınması için emniyete götürüldü.  Ferdi D. İsimli gençin uzun süredir işsiz olduğu bu yüzden psikolojik ve ailevi sorunlarının olduğu öğrenildi.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol