Silivri Facebook
banner88

Yanık: ''Çakır'ın işi çok zor''
 
Melis AVCI
 
Silivri Çayırdere Köyü Muhtarı Mehmet Yanık, köy minibüslerinin yan yola alınmasıyla birlikte vatandaşların mağdur olduğunu belirterek, şikayetçi oldu. Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bekir Çakır’ın da konu ile ilgili yeterli çalışmada bulunmadığını ifade eden Yanık, şunları söyledi;
 
“Trafiği minibüsler değil, park yapan araçlar tıkıyor”
 
“Vatandaş minibüslerinin yan yolda ki güzergahından şikayetçi. Minibüsler, telekomun yanından ya da Değirmen Durağı’nın yanından yukarı çıksalar, vatandaşlarımız mağdur olmazlar. Fakat minibüsler insanları yan yolda bırakıyorlar. 80 yaşında insan, oradan hastaneye nasıl yürüyecek? Bu yüzden insanlar sadece adliyeyle işi olduğu zaman Silivri’ye geliyorlar. Şehir içi trafiğini aksattığı gerekçesiyle, minibüsler yan yola alındı. Trafiği asıl tıkayan, yol boyunca park yapmış araçlardır.
 
Bu sadece bizim köyümüze ait bir sıkıntı değil. Tüm köylerde ki vatandaşlar aynı durumdan yakınıyor. Köydeki vatandaşlar bize ‘belediye başkanına söyleseniz de minibüsleri şehir içine alsa’ diyor. Biz belediye başkanımızla da görüştük ama başkan kesinlikle olmaz diyor.”
 
“Çakır’ın seçilmesine karşıyız”
 
Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bekir Çakır’ın, tekrar başkan olarak seçilmesini istemediklerini ifade eden Yanık “Bekir Çakır’da minibüs hatlarının şehir içine alınmasıyla ilgili hiçbir mücadele vermedi. Bana göre önümüzde ki Şoförler Odası kongresinde Bekir Çakır’ın şansı çok az. Bende dahil, bütün köy muhtarları Çakır’ın tekrar seçilmesine karşıyız” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol