Silivri Facebook
banner88

YENİ YILA ON BİNLER SAHİLDE GİRDİ...

SİLİVRİ 2014’E ONBİNLERLE GİRDİ

 

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen yılbaşı partisinde on binler çılgınca eğlenerek 2014’e girdi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri Belediye Meclis Üyeleri ve aday adayları, CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu ve Yönetimi de yılbaşı partisinde Silivrilileri yalnız bırakmadı. DJ gösterisi ile vatandaşın eğlencenin doruklarına çıktığı dakikalarda vatandaşa çay ve kola ikramı yapıldı.

 

IŞIKLAR;”AYAKKABI KUTULARINDAKİ MİLYONLAR ONLARIN OLSUN!”

 2014’e son 15 dakika kala mikrofona Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar geçti ve Silivrililere seslendi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar;” Bizim yeni yılda ve yıllarda, bayrağına sahip çıkmaya sözümüz var. Hep birlikte barış ve huzur içinde böyle meydanlarda kutlayarak yarınları el birliği ile kuracağız. Bırakalım ayakkabı kutuları içindeki milyonlar onların olsun. Bizim huzura ihtiyacımız var huzur içinde yaşama özlemimiz var. Hepinizin yeni yılını kutluyorum.”dedi.

Yeni yıla girildiğinde ise muhteşem havai fişek gösterilerini Silivrililere izleten Işıklar’a her havai fişek atıldığında tezahürat yapıldı.






Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol