Silivri Facebook
banner88

YEREL BASIN BİRBİRİNE GİRDİ…

YEREL BASIN BİRBİRİNE GİRDİ…

Son zamanların sevilen ve bir o kadarda talep gören oyunlardan paintball Silivri’de oldukça beğenilen bir oyun olarak biliniyor. Geçtiğimiz günlerde Silivri’deki Ekim Paintball’ın sahibi Çağatay Dinçel Yerel Basın Mensuplarına işletmesinde bir maç yapmaları için teklif götürdü.

05.07.2014 Cumartesi günü basın mensuplarını işletmesinde ağırlayan Dinçel gerek işletmesini tanıtma, gerekse paintball oyununun ne kadar zevkli ve eğlenceli bir oyun olduğunu basın mensuplarına tanıtma fırsatını verdi.

Ekim Paintball İşletmecisi Çağatay Dinçel;” Yaklaşık 6 yıldır Ekim Paintball olarak Silivri’de hizmet veriyoruz. İşletmemizi 2008 yılında açtık ve Toplam alanımız yaklaşık 7000m2 olup günlük yaklaşık 60 oyuncu ağırlayabiliyoruz. 2008 yılından bu yana 10.000 yerli turisti Silivri’ye getirdik. Geçtiğimiz yıllarda Silivri Belediye Başkanımız Özcan Işıklar bir toplantıda Silivri esnafları olarak diğer illerden ve ilçelerden yerli turisti esnafların çekmesi gerektiğini söylemişti. Ben işletme olarak buraya Edirne, Tekirdağ, Kırklareli, Bursa, İzmit, Baliıkesir, Çanakkale gibi illerden ve İstanbul Anadolu yakası ve Avrupa yakasındaki ilçelerden, Çerkezköy, Çorlu, Keşan, Lüleburgaz ve birçok ilçeden yerli turisti işletmeme kazandırdım. Bu gelen misafirler burada oyun oynadıktan sonra şehir merkezine inerek işletmelerde zaman geçirip ilçemizden ayrılıyorlar. Ekim Paintball İstanbul’un en köklü 3 Paintball sahasından biri ayrıca da en büyük oyun alanına sahip bir işletme. Ben kendim 5 kuşaktır Silivri’de yetişen bir ailenin evladıyım. Sizin aracılığınız ile de buradan bütün Silivrilileri oyun sahama bekliyor ve burada paintball oyununu yaşamalarını temenni ediyorum.”dedi. 

Basın mensupları 2 şer takıma ayrıldı.

BORDO BERELİLER: Tolga Emek, Sarp Emek, E. Serhat Yucal, Ahmet Ermiş, Alparslan Ermiş

MAVİ BERELİLER  : Fatma Yıldırım, Yusuf Eker, Abraham Yucal, Servet Sarıoğlu, Mete Han Morgül

Maç 3 periyotta oynandı ve maçı Bordo Bereliler kazandı. 


Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol