Silivri Facebook
banner88

''YÖNETİCİLİĞİ SEZGİNER'DEN ÖĞRENECEK DEĞİLİZ''

Geçtiğimiz hafta içerisinde günlük bir gazeteye açıklama yaparak  Silivrisporu eleştirmiş , Silivrisporun bir mağlubiyet daha alması  halinde Savaş Baba’nın bile Silivrisporu kurtaramayacağını belirterek yöneticiler hakkında çeşitli beyanlarda bulunmuştu. Bu açıklamanın üzerine yazılı bir basın açıklaması yapan Silivrispor Kulüp Başkanı A.Refik Bek Silivrispor hakkında konuşacak en son kişinin Turgay Sezginer olması gerektiğini belirterek şunları söyledi : Silivrispor büyük bir camiadır. Bu camiaya hizmet  eden tanıdığımız ve tanımadığımız bir çok insan vardır. Hizmeti geçenler ölmüşse rahmet diliyor yaşıyorlarsa da kendilerine saygılarımı sunuyorum. Hizmet edenlerin veya hizmet etmese bile Silivrisporluyum diyen herkesin bizleri eleştirmeye hakkı vardır. Bunu da hoşgörü ile karşılıyorum. Gerçekten iyi niyetle yapılan eleştiriler kulübe katkı sağlar. Ama sadece muhalefet olma adına  yapılan  şahsi çıkara dayalı eleştiriler ise  hiç kimseye bir şey sağlamaz.

 
“ SEZGİNER  KULÜBÜ DEĞİL KENDİNİ DÜŞÜNÜYOR “
 
Silivrisporda 3 dönem başkanlık yapmış bir isim olan Sezginer kesinlikle kendini  şahsi hesaplarına dayanarak  kulübe yönelik eleştirilerde bulunuyor.  4 Aylık bir yönetime  eleşitir yapacağına kendi döneminde yaptıklarına bir baksın. Silivrispor bu gün her katıldığı dalda zirveye oynayan bir ekip . Kaldıki maçların başlamasının üzerinden daha 5 hafta geçmiş olmasına karşın Silivrisporun durumunu sanki küme düşecek takım pozisyonunda kamuoyuna lanse ediyor. Mevcut yönetime yöneticilik dersleri vermeye çalışıyor. Sezginer’in  mevcut yönetimin bırakıp gitmesi ve yine onun içinde bulunduğu ve iplerin kendisinde olduğu bir yönetimin gelmesidir. Tabiî ki Sezginer bu rüyayı görmeye çok uzun süre devam edecektir ve bu rüyada gerçekleşmeye
 
“ SEZGİNER GİBİ YÖNETİCİLERİN DEVRİ KAPANDI “
 
Bizlere yöneticilik dersi veren Sezginer önce bir dönüp yaptıklarına baksın. Bu takım 2. ligde olduğunda ve takım küme düştüğünde genel kaptan değilmiydi? 3. liğden düştüğü sene kendisi bu takımın genel kaptanı değimliydi? Madem o kadar  çok biliyordu da niçin Silivrispor futbol takımı buralarda mücadele ediyor ? Niçin 3 dönem başkanlık yaptığı dönemler de takımı tekrar  Silivrisporu 3. lige taşıyamadı? Bunlar apaçık ortadayken Turgay Sezginer’in takımı eleştirmesindeki tek sebep bu yönetim içinde bulunmayışıdır. Kendisinin bulunmadığı her yönetim Turgay Sezginer’in beğenmesi mümkün değildir. Bu tür düşünenlerin devri kapandı.
 
“ FUTBOLCU DÖVMEK, HAKEME KÜFÜR ETMEK Mİ İYİ YÖNETİCİLİK “
 
Bizlere yöneticilik dersi vermeye kalkan Sezginer geçmişine bir baksın bakalım. Kendisinin ismi futbolcu dövmek, kulübeden hakeme ve kendi futbolcusuna küfür etmekle anılıyor. Bunları yapmak mı iyi yöneticilik oluyor? Biz bunları yapmayacağız ve yapanlara da engel olacağız. Herkes eleştirilebilir. Fakat hiç kimsenin kimseye kaba kuvvet kullanmaya ve küfür etmeye hakkı olamaz. Hele yöneticilerin ise hiç olamaz.
 
“ BENZİN PARASI VE YEMEK PARASI ALMAK YÖNETİCİYE YAKIŞIYOR MU?
 
 Kendisi yıllardır bu kulüpt başkanlık ve yöneticilik yaptı. Hangi kitapta yöneticinin kulüpten benzin parası aldığı yazıyor? Ben hiçbir kitapta göremedim. Hangi kitapta bir yöneticinin kulüp ile ilgili bir iş için İstanbul’a gittiğinde  yemek parası alması gerektiği yazıyor? Bunlarıyapmak mı iyi yöneticilik oluyor. Daha yazılacak ama yazmaya terbiyemin müsaade  etmediği bir sürü olayın kahramanı olan Turgay Sezginer bu kulüpte  en son konuşacak kişidir.
 
“ SAYESİNDE ÇOK TEŞEKKÜR ALDIK “
 
Kongre sonrası Silivrispor camiasından ve  Silivri halkından bir çok insan bizi Turgay Sezginer’i listemize almadığımız için kutladı. Sezginer  bu işi çok iyi bilen biri olsaydı sanırım Silivrispor futbol takımı şimdi buralarda olmazdı. Bizler Silivrisporun bir kulüp olduğu bilinci ile hareket etmeye devam edip daha çok gencimize daha değişik branşlarda spor yapmanın önünü açmak için  mücadelemize devam edeceğiz. Turgay Sezginer ona gösterilen tahammülün yüzde biri  kadaını bile bu mevcut yönetime gösteremedi. Bırakında senin yapamadığını bizler yapmaya çalışalım. Ama yıllardır verdiğin tahribatın  5 ay içerisinde de kapanmasını bizden bekleme.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol