Silivri Facebook
banner88

YÜKÜNÜZ BOL OLSUN...

YÜKÜNÜZ BOL OLSUN  

  Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Kamyon ve Kamyonetçiler Sosyal Yardımlaşma Derneği açılışını yaptı. Alibey Mahallesi Yunus Albay Sokak Terminal Caddesinde açılan Silivri Kamyon ve Kamyonetçiler Sosyal Yardımlaşma Derneği açılışına Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın yanı sıra Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Ercan, CHP İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Tabakoğlu, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zafer Aşkın ve Kamyonetçiler Derneği Başkanı Halil Çelik katıldı.

 Açılış konuşmasını yapan Işıklar: “ Silivri’de birçok kuruluşumuz için dernekler yapıyoruz. Biz bu derneği kurarken kamyoncu arkadaşlarla görüşerek bu derneğin nerede açılması gerektiğini tartıştık ve en iyi yerin burası olduğun karar verdik. Bugün de derneğimizin açılışını yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

 Başkan Işıklar’dan sonra söz alan Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Zafer Aşkın katılımcılara teşekkür ederek: “Dünyada en helal kazanç şoför esnafının kazancıdır. Çünkü şoför esnafı yılın 365 günü gece gündüz demeden hizmet etmektedir. Bu aynı zamanda bir kamu hizmetidir. Ben ve yönetim kurulu üyelerim şoför esnafının temsilcisi olarak her platformda kesimimizin tüm hak ve menfaatlerini en iyi şekilde savunmak için var gücümüzle çalışmaktayız. İlçemize hizmet vermekte olan kamyon ve Kamyonet Sosyal ve Yardımlaşma Derneği’nin daha modern, daha kaliteli hizmet vermesi için yapmış olduğumuz çalışmalar ile her zaman bizlere desteğini esirgemeyen Sayın Belediye Başkanımız Özcan Işıklara, Belediye Başkan Yardımcılarına ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

  Açılış konuşmalarının ardından kesilen açılış kurdelesinden sonra ikramlarda bulunuldu.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol