Silivri Facebook
banner88

ORTAKÖY’Ü KARIŞ KARIŞ İNCELEDİ

ORTAKÖY’Ü KARIŞ KARIŞ İNCELEDİ

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Ortaköy Mahallesi’ni ziyaret ederek eksiklerin tamamlanması ve yeni projelerin hayata geçirilmesi için talimat verdi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Ortaköy Mahallesi'nde bulunan köy hizmet binaları başta olmak üzere birçok bölgede incelemelerde bulunan Başkan Yılmaz, vatandaşın taleplerini yerinde dinledi. Köy ve mahallelerin eksiklerinin tespit edilmesi amacı ile yapılan ziyarette Başkan Yılmaz’a Belediye Başkan Yardımcıları Harun Akkan ve Hasan Solak, Ortaköy Mahalle Muhtarı Ferhan Gülan ve ilgili birim müdürleri eşlik etti.

KAHVEHANELERİ ZİYARET ETTİ

Başkan Yılmaz, köy kahvehanelerini ziyaret ederek vatandaşlar ile sohbet etti. Deprem nedeni ile yapıları zarar gören işletme sahiplerini de dinleyen Başkan Yılmaz, çözüm konusunda fikir alışverişinde bulundu.

ŞEHİT SABRİ TUNALI PARKI’NDA YENİLİK

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, beraberinde belediye başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Şehit Sabri Tunalı Parkı’nda incelemeler yaptı. Parkı canlandırarak vatandaşların hizmetine sunmak, alanı kötü amaçlarla kullananlara engel olmak amacı ile talimat veren Başkan Yılmaz, mahalleli kadınların da işletebileceği modern bir çay bahçesi için gerekli projelerin çizileceğini söyledi.

PAZAR YERİ VE ATIL BİNALAR İÇİN FİKİR ALIŞVERİŞİ

Semt pazarının kurulduğu bölgeyi gezen Başkan Yılmaz, yeni bir alan belirlenmesi için çalışmaları başlattı. Atıl durumdaki PTT binası ve inşaatı tamamlanmamış binada incelemeler yapan Başkan Yılmaz, bu alanların mahallelilere kazandırılması için gerekli çalışmaların yapılacağını dile getirdi. Başkan Yılmaz, basket sahasını da gezerek eksikleri yerinde değerlendirdi.

DEPREMDE HASAR GÖREN İLKOKULU İNCELEDİ

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ziyaret sırasında, ilçede yaşanan depremde hasar gören Ortaköy Sezin Öztaş İlkokulu’nu da inceledi. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Silivri Belediyesi mühendisleri tarafından yapılan ön tespitler sonrasında mühürlenen okul hakkında yetkililerden bilgi aldı. Veliler ile sohbet eden Başkan Yılmaz, sürecin yakından takipçisi olduğunu dile getirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Zuhal Tokuşoğlu 5 yıl önce

Sayın Belediye Başkanımıza başarılar diliyorum.Bizler Fatih Mah.Kale Bedeni Çıkmazı sokağı No:5 adresinde yaşayan 15 daireli apartmanımızın arasını mesken edinen uyuşturucu madde bağımlıları satıcı,içici hırsızlık yapan kişiler tarafından mağduriyet yaşıyoruz.Başkanımızı inceleme ve bizi dinlemek için bekliyoruz