Silivri Facebook
banner88

GERÇEK BULVAR BÖYLE OLUR! ÖZEL HABER

GERÇEK BULVAR BÖYLE OLUR! ÖZEL HABER

SİLİVRİ Yenimahalle’de bulunan ABDÜLHALİK Renda Sokak SİLİRİ Belediyesi tarafından yapılan çalışmalarla gerçek bir BULVAR görünümü aldı. Daha önce sadece çamur içinde yayaların KİPTAŞ 2. ETAP’TAN üç defa açılan Pazar yerine gelenler her defasında bu yol çekilmez diye bir daha gelmemeleri üzerine Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz bu bölgenin yollarına öncelik verdi.

İlk önce yollar yapıldı, Gidiş geliş yaya yolları yapıldı. Orta refüje 50 adet ıhlamur ağacı dikildi. Birkaç yıl sonra bu bulvar Dolmabahçe yolu gibi olacak. Abdülhalik Renda sokağın artık ABDÜLHALİK Renda Bulvarı olarak ismi değiştirilmeli… Bu mükemmel projeyi gören inşaat firmaları peş peşe temel atmaya başladı.

Emeği geçen SİLİVRİ Belediye Fen İşleri Müdürü Mustafa Durgut ve Park Bahçeler Müdürü Gökhan Bıçak’a çevre halkı teşekkürlerini iletmemiz için bize ulaştılar.

ABDÜLHALİK RENDA KİMDİR? ATATÜRK’ÜN ölümünden sonra 10 Kasım ve 11 Kasım günleri Cumhurbaşkanlığına vekalet etti. 1935 ve 1946 yıllarında Meclis Başkanlığı yaptı .Ruhu şad olsun.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol