Silivri Facebook
banner88

ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI TÖRENLERİ...

ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARI TÖRENLE BAŞLADI
Silivri’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’nci yıl dönümü Silivri Sahili Atatürk Meydanı’nda düzenlenen resmi tören ile kutlandı. Törene Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Cumhuriyet Başsavcı Vekili Gamze Almalı, Garnizon Komutan Vekili Muhabere Binbaşı Mustafa Çokgürbüz, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.
Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenginin Atatürk Anıtı’na sunulması ile başlayan törende Kaymakam Ali Partal, Belediye Başkanı Volkan Yılmaz ve Garnizon Komutan Vekili Binbaşı Mustafa Çokgürbüz, katılımcıların bayramını kutladı. 
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Jandarma Teğmen Hasan Yalçın yaptı. Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen tören sonrası Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulünün yapılmasıyla program sona erdi.

ZAFER YÜRÜYÜŞÜ BU AKŞAM 
Silivri’de Zafer Bayramı kutlamaları bu akşam düzenlenecek Zafer Yürüyüşü ile devam edecek. Saat 20.00’da belediye binası önünden başlayacak programda kapsamında Atatürk Meydanı’na kadar yürüyüş gerçekleştirilecek. Saat 21.00’da ise Mehteran Takımı Silivrililer ile buluşacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol