Silivri Facebook
banner88

Keşifçi Hırsız Bayramda Can Yakamadı... VİDEO HABER

                                             

19/06/2017 günü saat 01:00 ile 02:00 saatleri arasında idaremiz Piri Mehmet Paşa mahallesi Atatürk caddesinde faaliyet gösteren Dondurmacıda ve idaremiz P. Mehmet Paşa Mahallesi, Fikret Gündoğan Sokak üzerinde faaliyet gösteren bir İç giyim mağazasında meydana gelen "İşyeri ve Kurumdan Hırsızlık" olayı ile ilgili olarak, Müdürlüğümüz Asayiş Büro Amirliği görevlilerince yapılan çalışmalarda hırsızlık olaylarının gerçekleştiği iş yeri kameralarından elde edilen görüntülerden olayı gerçekleştiren şüpheli şahsın eşkâli tespit edilmiş ve aynı şahsın Medya organlarından TRT 1 ve Star Tv ' de haber bültenlerinde gösterilen " Önce Keşfetti Sonra Gece Geç Saatlerde Gelerek İş Yerini Soydu" başlıklı habere konu olan Silivri İlçe Jandarma Komutanlık Sorumluluk bölgesi Ortaköy Mahallesinde meydana gelen İşyerinden Hırsızlık olayını gerçekleştiren aynı şüpheli olduğu ve ayrıca  Tekirdağ - Çorlu İlçesi’nden 1 Adet  İşyerinden Hırsızlık,  Tekirdağ - Çerkezköy - Velimeşe Mahallesi' nde meydana gelen 3 Ayrı İşyerinden Hırsızlık olayının Faili Meçhul şüphelisi olduğu tespit edilmiş ve şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kapsamında;

Şüpheli  S. Y. isimli şahıs, 19.06.2017 günü saat:19:30 sıralarında idaremiz P. Mehmet Paşa Mahallesi, İnönü Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir Kafede bulunduğu esnada görevlilerimizce tespit edilerek yakalanmış, şüpheli S. Y. isimli şahsın 10 gündür ikamet ettiği tespit edilen idaremiz Piri Mehmet Paşa Mahallesi Başkomutan Caddesinde faaliyet gösteren bir pansiyondaki odasında yapılan aramada; karışmış olduğu suçlarda kullandığı 1) 1 Adet sap kısmı 14 cm, kesici kısmı 20 cm olan Beyaz Saplı Bıçak 2) 1 adet sap kısmı 14 cm metal kısmı 25 cm olan Masat Tabir Edilen Materyal ve 1 adet Samsung marka cep telefonu ele geçirilerek görevlilerimizce el konulmuştur.

Konu ile ilgili olarak, şüpheli S. Y. isimli şahıs görevlilerimizce tanzim edilen tahkikat evrakları ile birlikte, 20.06.2017 günü Silivri Cumhuriyet Başsavcılığına mevcutlu olarak çıkarılmış, sevk edildiği ilgili mahkemece TUTUKLANARAK, görevlilerimizce Silivri Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

                                                                                                   SİLİVRİ İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Anahtar Kelimeler:
SilivriEmniyetHırsızlık

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol