Silivri Facebook
banner88

MHP Geleneksel İftar Yemeğinde Önemli Mesajlar..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Başkanlığı tarafından her yıl düzenlenen geleneksel iftar programı Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. İftar yemeğine MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 3.Bölge Milletvekili İsmail Faruk Aksu, MHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Hayati Arkaz, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Davut Haskılıç, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Ahmet Soysal ve Metin Arı, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Silivri Belediyesi MHP Meclis Üyeleri Şenoğlu Türkyılmaz, Sultan Aşkın, Gökan Dirik, MHP Meclis Üyesi Erdoğan Gökalp Kalaycı, MHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Arcan, Ülkü Ocakları İstanbul 6.Bölge Başkanı Erhan Özkök, Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel, Silivri Muharip Gaziler Derneği Başkanı Adnan Gürcan, Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Muharrem Eren ve mahalle muhtarları, dernek ve oda temsilcileri, spor kulübü temsilcileri, MHP ana kademe yönetimi ve mahalle teşkilatları katıldı. Kuran Tilaveti ile başlayan programda ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı.

YALÇIN: “HER ZAMAN BİR OLACAĞIZ”

Sofra duasının ardından konuşma yapan İlçe Başkanı Zafer Yalçın, katılımcılara teşekkür ederek “İdrak ettiğimiz Ramazan ayının bugünkü iftarında öncelikle sizlerle olmaktan memnuniyet duydum. İlçe teşkilatım adına bir teşekkürü daha ifade etmek istiyorum. 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın başarılı olması için gecesini gündüzüne katarak çalışan ve bir ilki başararak Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi adayı Volkan Yılmaz bey’in Belediye Başkanı seçilmesine katkı sağlayan dava arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun. Dava arkadaşlarım, aynı azim ve kararlılıkla 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın ruhuna olan inancımızı ve bağlılığımızı, gece gündüz çalışarak eksik kalanın tamamlanması için Sayın Binali Yıldırım bey’in seçilmesine katkı sağlayacağımıza inanıyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

BAŞKAN YILMAZ: “GÖNLÜMDE AYRI BİR DEĞERE SAHİPSİNİZ”

Yeni Mahalle sakinleri için verilen iftar yemeğinden sonra teşkilat iftarına katılan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, partililer ile buluşmaktan gurur duyduğunu belirtti. Başkan Yılmaz, “Çok kıymetli dava arkadaşlarım, sizlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığım bu gecede buluşmamıza vesile olan MHP Silivri İlçe Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Bizlerle olan olmayan, her zaman kalbimde ayrı değere sahip değerli dava arkadaşlarım hepinizi hasretle, muhabbetle selamlarken, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz bu organizasyonlarda daha sık buluşmayı temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

ARKAZ: “31 MART’TAKİ ÖZVERİYİ YİNE GÖSTERELİM”

MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Hayati Arkaz, “Bu mübarek günde sizlerle olmaktan büyük bir onur ve şeref duyuyoruz. Allah Ramazan’a ulaşmamızı nasip eyledi, bayrama da nasip eylesin. Biliyorsunuz, bir 15 Temmuz olayı yaşadık. Bu 15 Temmuz’da Türkiye Cumhuriyeti yıkılmak, bölünmek istendi. O gün, o gece MHP Genel Başkanı Türk Dünyasının lideri Sayın Devlet Bahçeli bey; ‘Kayıtsız ve şartsız Türkiye Cumhuriyeti devletinin, milletinin ve hükümetinin yanındayım’ dedi. Cumhur İttifakı o gün kuruldu. Sayın ilçe başkanımızın da belirttiği gibi, Silivri’de Belediye Başkan seçimlerinde gösterdiğiniz onurlu duruştan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. 23 Haziran seçimleri bizim ve ülkemiz için çok önemlidir. Bu İstanbul için, Silivri için, Türkiye için önemli bir mesele. Çünkü İstanbul önemli bir Türk İslam kentidir, en büyük Türk İslam kentidir. Peygamber efendimizin övgülerine nasip olmuştur. Hadiste derki; “İstanbul’u fetheden komutan ne büyük komutan onun askeri ne güzel bir asker.” Bu bizim için ne büyük onur ve mutluluk. 23 Haziran seçimlerinde 2 aday var. Birisi Binali Yıldırım bey, diğeri Ekrem İmamoğlu. Binali Yıldırım beye şöyle bir bakalım; bilgisi, becerisi, devlet tecrübesi, özel teşebbüsü tanıması, İstanbul’u tanıması. Yaptıklarına baktığımızda; Avrasya Tüneli, 3. Köprü, dünyanın en büyük havalimanı, Osmangazi Köprüsü, Marmaray Projesi. Buna benzer dünya çapındaki büyük eserlerde Binali Yıldırım’ın imzası var. Bir tarafta Binali beyin arkasında Cumhur İttifakı, karşı tarafa bakıyoruz HDP’si, ÖDP’si, TKP’si. Şunu söylemek istiyorum Ekrem İmamoğlu HDP’yi yanına aldı ve büyük sözleri var. İspark’ı, iski’yi, Büyükşehir’in güvenliğini size vereceğim diyor ve bu çok acı. Özetle, 31 Mart’taki gösterdiğimiz heyecan ve özveriyi bu seçimlerde de gösterelim. Binali beyi Büyükşehir Başkanı olarak görmek istiyoruz. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli beye mahcup olmak istemiyoruz. Hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.

AKSU: “YARIM KALMIŞ İŞİ TAMAMLAYALIM”

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili İsmail Faruk Aksu şöyle konuştu: “Ramazan Ayı kuşkusuz, küskünlüklerin, dargınlıkların kenara bırakılacağı, gönüllerin alınacağı bir ay. O sebeple diyoruz ki küskünlükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakalım. Siyasette de bunu yapalım, 23 Haziran’da hep beraber demokrasi şöleni için sandığa gidelim ve yarım kalmış bir işi tamamlayalım. İstanbul’da gasp edilen milli iradeyi aslına rücu edelim ve bir demokrasi şöleni içerisinde İstanbul kazansın, İstanbullular kazansın. İstanbul Peygamber efendimizin müjdelediği bir şehir. İstanbul, en büyük Türk İslam kenti. O sebeple diyoruz ki İstanbul haçlı yedeklerine ve terör örgütlerinin tasallutuna asla bırakılmaz, bırakılmayacaktır. 23 Haziran’da daha evvel sandığa gitmemiş olanları da sandığa yönlendirmek suretiyle, güçlü bir şekilde İstanbul’da Cumhur İttifakının galip gelmesi için, başarması için mücadele edeceğiz. Zira İstanbul, 2023 hedefleri olan Türkiye’nin, 2053, 2071 vizyonu olan Türkiye’nin hedeflerine uygun olarak yönetilmek zorundadır. Buna yapacak olan da bilgisiyle, birikimiyle, devlet tecrübesiyle İstanbul’a, devlete ve millete adanmışlığıyla Cumhur İttifakı’nın adayı sayın Binali Yıldırım’dır. İnşallah sizlerin desteğiyle 23 Haziran’da İstanbul’u ehline; Binali Yıldırım’a emanet edeceğiz. Ben bu düşüncelerle hepinizin ramazan bayramını kutluyorum.

Konuşmaların ardından iftar sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol