Silivri Facebook
banner88

Şampiyonlar Ümit Kalko'yu Ziyaret Etti...

Şampiyon Okçular’dan Kalko’ya Ziyaret…

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen Zafer Kupası Minikler Okçuluk Yarışması 2018 tamamlandı. Samsun İlkadım Okçuluk tesislerinde gerçekleşen turnuvaya 76 kulüpten 9-10-11-12 yaş grubunda toplam 670 sporcu katıldı. Silivri’de faaliyet gösteren ve Başkanlığını Tamer Bıyıklı’nın yürüttüğü birçok şampiyonaya sporcularının başarılarıyla adını yazdıran Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü, yarışmaya katılarak madalya ve kupalarla döndü.

Bireysel ve takım olarak antrenörlüğünü Erol Türkekul ve Emre Göçmenin yaptığı 9-10 yaş klasik yay erkek grubunda Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Ata Efe Bıyıklı, Kuzey Yalım ve Kerem Mutlu, Takım Birinciliği elde ederken, 9-10 yaş klasik yay erkek bireyselde Ata Efe Bıyıklı birinci oldu. 11-12 yaş klasik yay erkek bireyselde ise Dilşer Göçmen 3.lük derecesi elde etti. Samsun’dan başarıyla dönen Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri ve sporcuları Ümit Kalko’yu ziyaret ederek bilgi paylaşımında bulundu.

Silivri’de eğitim, yardımlaşma, kültür, sanat ve spor alanlarında faaliyet gösteren Ümit Kalko Vakfı’nı ziyaret ederek Vakıf Başkanı Ümit Kalko ile bir araya gelen sporcular, turnuva ve kazandıkları dereceler hakkında bilgi verdiler. Kulübün faaliyetlerini aktaran yöneticilere gereken tüm desteği vereceğini dile getiren Kalko, şampiyon miniklere başarılarından dolayı küçük hediyeler taktim etti.

Anahtar Kelimeler:
Ümit KalkoŞmpiyonOkçular

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol