Silivri Facebook
banner88

Silivri Belediye Başkanlığı'na...
SİLİVRİ BELEDİYE BAŞKANLIĞINA, Her yıl bayram tatillerinde, yurt genelinde belediye bakım evlerinde görevli bulunmaması, görevli bulundurulsa da yerler kirlenmesin diye yemek ve su vermemesi nedeni ile hayvanlar günlerce AÇ ve SUSUZ kalmaktadırlar. Yani "İnsanların Bayramı HAYVANLARIN FELAKETİ" olmaktadır. Belediyenizin bu BAYRAM TATİLİNDE HAYVANLARA İLİŞKİN TEDBİRLERİ görüşmek üzere Valilik Başkanlığında Orman Su İşleri Müdürlüğü ile TOPLANTI yapılarak, gerek bakım evlerine ilişkin ve gerekse sokaklardaki hayvanların yaralanmaları vs durumunda alınacak tedbirlerin aşağıda maddelediğimiz hususlar çerçevesinde belirlenmesini, yazılı olarak ilgili kurumlara ve basın kuruluşlarına ve hayvan severlere, STK lara bildirilmesini talep ediyoruz. Bu bağlamda, belediyeniz çalışmalarına ilişkin aşağıdaki sorularımızın cevaplandırılmasını talep ediyoruz:
  1. Bu bayramda bakım merkezinde Veteriner, Veteriner Teknikeri ve bakıcı olarak kaç görevli çalışacaktır? Kimler olacak ve hangi saatler arasında orada bulunacaklardır? Hayvanlara başlamış olan ilaç ve tedaviler hangi saatler arasında uygulanmaya devam edecektir? Bu isimlerin tarafımıza yazılı olarak verilmesini talep ediyoruz.
  2. Dışarıda ki acil hasta ve yaralı hayvanlara müdahale hangi veteriner hekim tarafından ve nasıl yapılacaktır? Dışarıdaki acil yaralı ve hasta hayvanlar için HANGİ KURUMA HANGİ TELEFON NUMARASINA ve KİME ulaşılacaktır? Bu bilginin tarafımıza ve topluma basın yolu ve yazılı olarak verilmesini talep ediyoruz.
  3. Tatil süresince yemekler hangi kuruluşlardan alınacaktır? Hangi saatlerde yemek verilecektir? Yemek saatlerinin tarafımıza yazılı olarak bildirilmesini talep ediyoruz.
  4. Basın kuruluşları da bayramda bakım evini ziyaret edecektir. Basın mensupları bakım evlerini hangi saatlerde ziyaret edebilirler ve onlara hangi yetkili bilgi verecektir? Bu bilginin basına bir bildiri ile açıklanmasını talep ediyoruz.
  5. Vatandaşlar ve Aileler çocukları ile birlikte bayram tatilinde bakım merkezini ziyaret edeceklerdir. Bu ziyaretlerin hangi saatler arasında yapılması uygundur? Bu bilginin tarafımıza verilmesini ve ayrıca basın ve TV ler yolu ile topluma açıklanmasını talep ediyoruz.
Bu hususlara ve yukarıdaki sorularımıza 4982 ve 3071 sayılı yasalar gereği madde madde olarak bilgi ve cevap verilmesini emir ve müsaadelerinize saygılarımızla arz ederiz. Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Şeyda ŞENOĞLU  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol