Silivri Facebook
banner88

Binlerce Memur İftarda Buluştu… Bakan Kime Destek Olacak?

Binlerce Memur İftarda Buluştu… Bakan Kime Destek Olacak?

Sağlık-Sen ve Memur-Sen tarafından Garden Restoran’da düzenlenen iftar yemeğinde davetli 1200 kişi salona sığmadı…

İftar yemeğine Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Silivri İlçe Sağlık Müdürü Hasan İpekoğlu, Silivri Devlet Hastanesi Baş Hekimi Mehmet Fatih Velibeyoğlu ve sendika bölge temsilcileri katıldı.

Silivrili engelli vatandaşlarımızın en önemli sorununu imtiyaz sahibimiz Cihangir Davutoğlu, Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir’e aktardı.

  • Cihangir Davutoğlu: Bakan bey Silivri’de 18 yaş altındaki engelli çocuklarımız hastanede çocuk psikiyatri doktoru olmadığı için Kanuni Hastanesi’nden randevu almak zorunda. Bu hastaneden randevu almak, internet ortamında ulaşmak birkaç ay sürüyor. Alınan rapor Silivri Devlet Hastanesi’nde kurula giriyor ve engelli raporu alınıyor. Bu süre 6 aya kadar uzadığından 18 yaş altı özel çocuklarımız eğitimden mahrum kalıyor. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
  • Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Erdemir: Türkiye’de az sayıda olan bu branşta doktor tayin edebilmemiz çok zor görülüyor ancak başka bir alternatif olarak Kanuni Hastanesi’nden haftada bir gün Silivri Devlet Hastanesi’ne çocuk psikiyatri doktoru gönderebiliriz. Bu konuda çalışma yaparız.

Böyle bir devlet adamını tanımak bizi çok mutlu etti. Bakanın yanına gittiğimde ayağa kalkıp bizi dinlemesi ve çözüm üretme gayreti vatandaşa olan yaklaşımının somut bir örneğiydi… İnşallah sonuç alınır da özel çocuklarımızın yaşadığı çile sona erer. Konunun takipçisi olacağız.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol