Silivri Facebook
banner88

DSP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Dertop Adayını İşaret Etti… ÖZEL HABER

DSP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Dertop Adayını İşaret Etti…

Silivri’de büyük çoğunluk “DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci olacak” diye kaynamaya başladı. Yollarda, iş yerlerinde Selami Değirmenci DSP adayı olacakmış doğru mu? Olursa oyumuz Selami Değirmenci’ye demeye başladı…

Özcan Işıklar’ın anketlerde sonuncu çıkmasına, PM’den ret almasına rağmen Kılıçdaroğlu’nun aday olarak göstermesi vatandaşlarda infial yarattı.

Vatandaşların ısrarlı soruları karşısında Demokratik Sol Parti Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Dertop’a düşüncelerini sorduk.

İŞTE ALDIĞIMIZ CEVAPLAR:

Hüseyin Dertop:” Türkiye genelinde Demokratik Sol Parti’ye yoğun bir ilgi var. Rahmetli Bülent Ecevit ile siyaset yapmış biriyim. DSP olarak Silivri’de henüz adayımızı belirlemedik ancak öyle bir adayımız olacak ki Silivri halkının çok sevdiği, kucak açacağı ve benimsediği bir aday çıkaracağız.

Cihangir Davutoğlu:” Selami Değirmenci ismi DSP ile anılmaya başladı, siz ne düşünüyorsunuz?

Hüseyin Dertop:” Selami Değirmenci’den bir talep gelmedi, gelirse değerlendiririz. 2014 yılında da DSP’den çıkacak aday için çok baskı gördük ancak biz bildiğimiz yoldan şaşmayız. Aday çıkarmak için değil Silivri Belediye Başkanı’nın Demokratik Sol Parti’den olması için çalışacağız. Vatandaşlarımız bu teveccühü bizlere gösteriyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol