Silivri Facebook
banner88

SAFİR KOLEJİ’NDE YENİ EĞİTİM DÖNEMİ HEYECANI...

SAFİR KOLEJİ’NDE YENİ EĞİTİM DÖNEMİ HEYECANI

Safir Koleji Silivri Kampüsü 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı lansmanını velilerinin katılımıyla görkemli bir şekilde gerçekleştirdi.

Okul Müdürü Özgür Koçak yeni eğitim öğretim dönemine ait hazırladıkları eğitim müfredatını ve gerçekleştirmek istedikleri hedefleri Safir Koleji velileriyle paylaştı. Yeni eğitim dönemi için akademik, sosyal ve kültürel alanda birçok proje için hazırlıkların tamamlandığını belirten Okul Müdürü Koçak, 2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılının öğrencileri, okulları ve velileri için başarı dolu bir yıl olması için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade etti.

“Silivri halkı yeni eğitim döneminde yenilenen bir Safirle tanışacak”

Safir Koleji olarak sadece kendi öğrencileri ve velileri için değil, Silivri’de yaşayan herkese değer katmayı amaçladıkları projeleri ve çalışmaları olduğunu açıklayan Koçak, Safir Koleji ailesi olarak Silivri’nin hem akademik hem de sosyal anlamda hak ettiği yere gelmesi için çalışacaklarını söyledi.

Safir Koleji PDR Öğretmeni Neslihan Civelek’in öğrencileri için planladıkları rehberlik çalışmalarını açıkladığı lansman Okul Müdür Koçak’ın velilerden aldıkları soruları cevaplaması ile sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol