Silivri Facebook
banner88

TEK AMAÇ KAZALARI ÖNLEMEK AMA… ÖZEL HABER

TEK AMAÇ KAZALARI ÖNLEMEK AMA… ÖZEL HABER

YENİMAHALLE ABDÜLHALİK RENDA Sokak’ta bulvar olarak yarısı tamamlanan yolda sürat denemesi yapanlar için 6 adet geliş gidişlere hız kesme kasisleri planlanmış ve 3 tanesi tamamlanmıştı…

Bugün diğer üç kasisin yapımına başlandı. Yapılan kasisler Silivri’de ilk defa uygulanan alçak ve amaca yönelik olmadığından, yine araçlar çoğunlukla hızlarını kesmiyor. KİPTAŞ 2. Etap’a giden ve gelen araçların süratleri yayalar için tehlike oluşturuyor. Dört yol ağzı olan bu yerde kaza beklentisi çevrede oturanlar için tehlike oluşturuyor.

Minibüs esnafı bu yüksek olmayan ve Silivri’deki diğer kasisleri istemedikleri bilgisine karşı bir uyarı da onlara yapalım. Kapısı açık gitmeniz hangi kuralda yazıyor. Cezasının 5.000 TL olduğunu bilmiyor musunuz? Çektiğimiz videoları şimdilik yayınlamıyoruz.

Özel bir fırının minibüsü otoyolda gider gibi sürat yapıyor, ne kasis dinliyor ne dört yol ağzı, bu şekilde devam ederse videosunu firmaya ileteceğiz.

Sonuç olarak amacına uygun yapılmayan kasisler rahatsız etmeyecek ancak araçlara fren yaptıracak kasisler olması gerekirdi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol