Silivri Facebook
banner88

DEĞİRMENCİ;" Harcadığın Paraların Hesabını Bu Millete Vereceksin"

Kavaklı da tamam!

Geliyor Efsane Başkan!

Demokratik Sol Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, Kavaklı Mahallesi’nde vatandaşlara seslendi. Efsane Başkan Değirmenci, “Seni bizi bölmen için görevlendirdiler. Sen bizi bölmeye uğraşıyorsun, sen üçüncü durumdasın. Ama bölemeyeceksin” dedi.

DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Selami Değirmenci, DSP Silivri İlçe Başkanı Hüseyin Dertop, CHP’li Meclis Üyesi Devrim Uzun ve belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Kavaklı Mahallesi’nde görkemli bir şekilde karşılandı. Yüzlerce vatandaşa seslenen Efsane Başkan Değirmenci, “Hiçbir baskıdan korkmayıp, tamamen öz veri ile bu harekete katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bazı arkadaşlarımız mitinglerine, toplantılarına şehir dışlarından adam topluyor. Bazı arkadaşlarımız belediye gücü yetmiyor yevmiye ile adam topluyor. 14-15 yaşındaki çocukları arabalara doldurup, buralara tezahürat için getiriyorlar. Yahu o çocuklar seçmen bile değil. Sadece kalabalık olsun diye getiriyorlar. Bana bin tane toplanmış adam yerine yüz yürekli adam yeter. Yürek olsun, inanç olsun yeter.

ŞUAN DA HEPSİNDEN ÖNDEYİZ

Mustafa Kemal Atatürk bu ülkeyi kurtuluş için yola çıktığında yanında milyonlar yoktu. Çok az insanlaydı ama inanmış, azimli, kararlı, o mücadelenin sonunda başarılı olacak insanlar vardı yanında. Siz onlarsınız işte. Bizim sizlerle birlikte Silivri’de yapamayacağımız hiçbir şey yok. Biri cumhur ittifakı yüzde 40 ile başlıyor, biri millet ittifakı yüzde 41’le başlıyor. Milletvekilliği seçiminde bizim oyumuz yoktu, onun için diyelim ki biz sıfırdan başladık. Ama şu var, denize düşen, boğulmak üzere olan bir insan önce dibe ayaklarını vurur sonra fırlat yukarıya gider. İşte biz oyuz arkadaşlar. Şuan da hepsinden öndeyiz. Bizi yüzde 4,5’larda gösterenler, sonra 15, sonra 25 yapanlar, bizim kazanacağımızı görüyorlar” dedi.

HEPSİNİN HESABINI VERECEKSİN

Harcadığın paraların hesabını bu millete vereceksin” diyen Değirmenci, “Sanma ki şimdi sana onu sormuyorlar. 31 Mart’tan sonra onların hepsini burnundan fitil fitil getireceğiz. Sorulmayacağını sanma. Onların hesabını bu millete vereceksin sen. Göz göre göre, milletin gözünün içine baka baka yapıyor. Hiç mi çekinmen yok, seçim yasakları başladı, resmi araç ve personel kullanılamaz diyor ama sen kullanıyorsun. Kamu kuruluşları sana bir şey yapmıyor. Bizi bölüyorlar diyorsun. Hayır, asıl seni bizi bölmen için görevlendirdiler. Sen bizi bölmeye uğraşıyorsun, sen üçüncü durumdasın. Ama bölemeyeceksin. Biz seçimde halkımıza güvenerek, kazanacağıma inanarak yola çıktık” şeklinde konuştu.

Program, Efsane Başkan Değirmenci’nin vatandaşları Silivri merkez mitinglerine davet etmesinin ardından son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol