Silivri Facebook
banner88

Silivri Belediyesi Yapmadı İBB Kolları Sıvadı...

MİMARSİNAN HALKININ ÇÖP İSYANINA AK PARTİ MÜDAHALE ETTİ İBB YETİŞTİ

Silivri Mimarsinan Mahallesinde ikamet eden vatandaşlar, uzun zamandan beri mahallelerinin Silivri Belediyesi tarafından temizlenmediği ve her tarafta biriken çöp yığınları nedeni ile sokakların rezalet bir halde olduğunu belirterek sosyal medya üzerinden AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’ndan yardım istedi. Vatandaşların talebine duyarsız kalmayarak İBB ekiplerini harekete geçiren İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu konuya ilişkin bir de açıklama yaptı.

SİLİVRİ HALKI MEVCUT BELEDİYEDEN ÜMİDİNİ KESMİŞ DURUMDA

Mimarsinan Mahallesinde yaşayan vatandaşların çöp isyanına İBB İstaç’a bağlı yaklaşık 30 kişilik bir temizlik ekibi ile şikâyet gelen bölgeye müdahale ettirip bölgeyi baştan aşağı temizlettiren AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Silivri halkının artık Silivri Belediyesinden ümidini kestiğini ve çareyi AK Parti ve İBB’de aradığını söylediği açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “Göreve geldiğimiz günden buyana sürekli ifade ettiğimiz gibi, Silivri Belediyesi ‘hizmetsizlik’ hastalığına yakalanmış durumda. AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı olarak yaptığımız her saha çalışmasında vatandaşlarımız bize gelerek Silivri Belediyesinin sorumluluğunda olan işleri bizlerden talep ediyor.

BELEDİYE İLE İLGİLİ TEŞKİLATIMIZA ŞİKAYET YAĞIYOR

Bunun yanı sıra ilçe başkanlığımızın sosyal medya hesaplarına ve iletişim hatlarımıza sürekli bu tarz talepler geliyor. Bunun en son örneğini Mimarsinan Mahallemizde yaşadık. Aylardır sokakları, parkları temizlenmeyen, çöpleri biriken hemşerilerimiz son çare bizlerden yardım talep ettiler. Bizde 153 yerinde çözüm ekibimizle beraber bir durum tespiti yaptık ve İBB İSTAÇ’a bağlı yaklaşık 30 kişilik bir ekibi Mimarsinan mahallemize sokarak geniş kapsamlı bir temizlik çalışması başlattık. Sorunun büyük bir bölümü halloldu. Önümüzdeki günlerde yine böyle bir ekiple mahallenin geri kalan kısmında temizlik çalışmamız devam edecek. İşi gücü davul zurna eğlence olan doğru dürüst elle tutulur bir iş yapmayan Silivri Belediyesinden Silivri halkı bıkmış durumda. Sorun ve şikayetlerine muhatap bulamadıkları gibi sürekli ötelenen hizmet beklentilerine de isyan eder duruma gelmişler. Belediye ile ilgili teşkilatımıza şikâyet yağıyor. Siyasi düşünce gözetmeksizin mağduriyet yaşayan bütün hemşerilerimizin sorunlarını dikkate alıyor ve çözüm üretiyoruz.

AK BELEDİYE İLE SİLİVRİ HALKI RAHAT BİR NEFES ALACAK

Silivri halkını canından bezdiren, artık bizi bunlardan kurtarın diye feryat eden Silivri halkı, boş laftan boş icraattan başka bir iş yapmayan, hizmetsizlik kanserine yakalanmış bu anlayışa ‘artık yeter’ diyecek ve inşallah önümüzdeki yerel seçimle beraber hak ettiği değere, özlediği hizmetlere kavuşmak için Silivri Belediyesine AK Parti sancağını dikecek. Bizlerde bu özlemle beraber gece gündüz demeden sürekli sahalardayız ve canla başla kıymetli hemşerilerimizin dertleri dertlenip çözüm üretiyoruz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol