Silivri Facebook
banner88

YENİ PAZAR YERİNDE ‘CİN PAZARI’ KURULMUŞ...

SİLİVRİ HALKI ‘BİZİ BUNLARDAN KURTARIN!’ DİYE ÖNÜMÜZÜ KESİYOR

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu Silivri Yeni Mahalle Perşembe pazarı esnafını ziyaret ederek, pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. Pazar esnafı ziyaretinin ardından Silivri Belediyesi tarafından milyonlarca lira harcanarak yapılan ve kullanılmayan yeni pazar yerini de yerinde inceledi. Pazarcı esnafı tarafından tercih edilmeyen ıssız ve uzak bir bölgeye yapılan yeni pazar yerinin, bilinçsizce yapılmış bir yatırım olduğuna dikkat çeken Başkan Bozoğlu, “Silivri Perşembe pazarının yerinde yeller esiyor. Silivri halkının milyonları boş yere çarçur ediliyor. Boş lafla, yanlış yatırımlarla Silivri’nin geleceği heba ediliyor. Silivri Belediyesi hizmetsizlik kanserine yakalanmış.” diyerek duruma tepki gösterdi.

BOŞ LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ! İCRAAT LAZIM

Silivri Belediyesi tarafından yeni mahallede yapılan, yeni Perşembe pazarının tamamen kullanışsız ve pazar esnafı tarafından tercih edilmeyen bir yer olduğuna dikkat çeken Başkan Bozoğlu konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Silivri’de yeni Perşembe pazarının yerinde yeller esiyor. Silivri’nin geleceğinin şekillenmesi için yapılması gereken yatırımlar, iş bilmez, aymaz belediye başkanı tarafından tamamen kullanışsız ve gereksiz bir şekilde olmadık işlere milyonluk yatırımlar yapılarak heba ediliyor. Bu yatırımların büyük çoğunluğu borçlanarak yapılıyor. Silivri halkının sırtına borç yükü bindiriliyor. Buradan çok kıymetli hemşerilerime şunu söylemek istiyorum. Maalesef lafla peynir gemisi yürütmeye çalışan, boş laflarla Silivri halkını uyutmaya çalışan bir belediye başkanı ile karşı karşıyayız. Vaat ettiği birçok projeyi bırakın yapmayı adını dahi unutan, hatırladığı vaatlerini de yıllarca sallayıp sonrasında sudan sebeplerle yapamayan bir belediye başkanımız var. Silivri halkı artık boş laf duymak istemiyor. İcraat görmek istiyor. Silivri Belediyesinden göremediği icraatı AK Parti’den İBB’den istiyor.

YENİ PAZAR YERİNDE ‘CİN PAZARI’ KURULMUŞ

Yeni mahallemizde vatandaşlarımızın yoğun bir şekilde kullandığı pazar yerinin yerine, Silivri halkının parası ile milyonlarca lira harcayarak yaptırdığı yeni pazar yerini, bırakın vatandaşları, Pazar esnafı bile tercih etmiyor. Yaptığı her projesi, önü arkası düşünülmeden, iyice araştırılıp incelenmeden, hesap kitap yapmadan yapıldığı için, ‘ben yaptım oldu’ mantığı ile hareket edilerek yapıldığı için fiyaskoya dönüşen bir Silivri Belediye Başkanımız var. Bu pazar yerinde de büyük bir hata yapmış ve yeni pazar yerinde cin pazarı kurulmuş, onca yatırım ve masrafın yerinde yeller esiyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Gümüşyakalı 6 yıl önce

Huseyın turan dönemınde çokmu hızmet görduk al bırını vur dıgerıne hepsı aynı kendı kışısel efrafının ötesıne hızmet ve ıman sıfır noktasında ben 1994 yılından berı gumuşyakadayım Sayın Agu dan kurtulduk dedık dahada beterı oldu Agu da gecekondulaşmadan başka hıç bır şey yapmadı kendı parasına para kattı