Silivri Facebook

1 BAKAN 3 VEKİLLİ BAYRAMLAŞMA...

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, bayramın 2. günü ilçe teşkilatında bayramlaştı. Bayramlaşmaya Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ile bölge milletvekilleri Prof.Dr.Mustafa Şentop, Tülay Kaynarca ve Gülay Dalyan da katıldı.
AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, bayramın 2. günü ilçe teşkilatında bayramlaştı. Parti koridorları ve toplantı salonlarının boş kalmadığı ve yoğun ilgi altında gerçekleşen bayramlaşmaya AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ev sahipliği yaptı. Bayramlaşmaya Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ile bölge milletvekilleri Prof.Dr.Mustafa Şentop, Tülay Kaynarca ve Gülay Dalyan, Silivri Belediyesi eski Başkanı, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Turan, AK Parti teşkilatının her dönem her kademesinden yöneticisi ile çok sayıda vatandaş katıldı.

2014’TE BİR SİYASİ BAYRAM DAHA KUTLAYACAĞIZ
Bayramlaşmada konuşan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, milli ve dini bayramları bir arada kutlamanın heyecanını yaşadıklarını söyledi. Siyasi bayramları olduğunu da vurgulayan Karakaş, “Bir siyasi bayramı 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde yaşadık. İnşallah 2014’te de bir siyasi bayram daha kutlayacağız” dedi.

BAKAN DİNÇER’DEN BİRLİK VURGUSU
AK Parti Bölge Milletvekilleri Prof.Dr.Mustafa Şentop, Tülay Kaynarca ve Gülay Dalyan da konuşmalarında vatandaşların hem 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı hem de Ramazan Bayramı’nı kutladılar.
Milli Eğitim Bakanı ve AK Parti Bölge Milletvekili Ömer Dinçer ise konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu. Bakan Dinçer, “Bu günlerde yaşadığımız sevinci, birlik ve beraberlik ruhunu, hatayı affı, sitemi unutturan anlayışı, bu enerjiyi bayramla sınırlı tutmayıp 365 gün yaşatmak istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından bakanlar ve milletvekilleri, vatandaşlar ve partililer ile tek tek bayramlaştı. AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, aynı gün İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşamaya da katıldı. 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol