Silivri Facebook
banner88

KAYNARCA KURBAN KESİLEREK KARŞILANDI...

AK Parti B.Çavuşlu Mahalle Teşkilatı, teşekkür ziyaretine gelen AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca’yı 2 kurban keserek karşıladı. Teşekkür ziyaretine şaşıran bir vatandaş, “Vallahi geleceğinizi hiç sanmıyordum. Çok şaşırdım. Demek ki verdiğiniz sözü tutuyorsunuz. Size oy vermedim ama size bakış açım değişti” dedi.
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri seçmenine verdiği sözü tutarak teşekkür ziyaretlerine devam ediyor. AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri, 29 Temmuz 2011 Cuma günü B.Çavuşlu’da teşekkür ziyaretleri düzenledi.

KAYNARCA, KURBAN KESİLEREK KARŞILANDI
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca ve ekip arkadaşlarının B.Çavuşlu’daki ilk durağı mahalle teşkilatı oldu. AK Parti B.Çavuşlu Mahalle Teşkilatı, teşekkür ziyaretine gelen AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca’yı 2 kurban keserek karşıladı.

“GELECEĞİNİZİ HİÇ SANMIYORDUM”
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca ve ekip arkadaşları, mahalle teşkilatından ayrılarak esnafları işyerlerinde tek tek ziyaret etti ve seçimlerde verilen destek nedeniyle teşekkür etti. AK Parti heyetinin ziyaretine şaşıran bir vatandaş, “Vallahi geleceğinizi hiç sanmıyordum. Çok şaşırdım. Demek ki verdiğiniz sözü tutuyorsunuz. Size oy vermedim ama size bakış açım değişti” dedi.
Bir başka vatandaş da, “Seçimlerden sonra ilk defa bir milletvekilinin teşekkür ziyaretine geldiğini görüyorum. Bunu hiç beklemiyordum ama geldiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

ALTYAPI 2011’DE BAŞLAYACAK
Ziyaretlerde vatandaşların istekleri de dinlenerek, proje ve çalışmalar hakkında bilgi de verildi. Bir vatandaşın vidanjör talebi daha mahalleden ayrılmadan yerine getirilirken ortak istek ve beklentiler arasında yer alan altyapı hakkında AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş bilgi verdi. Altyapı için ihale sürecinin devam ettiğini hatırlatan Karakaş, “Verdiğimiz sözün arkasındayız. Seçimlerden önce yol yapılması istendi, hemen yaptık. Bu yıl içinde altyapı çalışmaları mutlaka başlayacak ama ihale süreci uzadığı için başlayamadık. Bu sözümüzü de yerine getireceğiz” dedi.

ÖĞRENCİ SERVİSLERİ SIKINTISI
B.Çavuşlu sakinleri, öğrencilerinin ulaşımda yaşadığı maddi sıkıntıyı da AK Parti heyetine iletti. B.Çavuşlu belediye olduğu dönemde minibüslerinin olduğunu belirten vatandaşlar, “Bizim belediyemizin minibüsleri varken, öğrencilerimizin ulaşımı konusunda sıkıntı yaşamıyorduk. Bugün bir öğrencinin günlük ulaşım ücreti 5 TL’yi buluyor. Bunu veremeyecek, karşılayamayacak durumda olan hemşehrilerimiz var. Silivri Belediyesi, öğrencilerimizin ulaşımı konusunda bize yardımcı olmuyor. Bu konuda bize yardımcı olun. Gerekirse imza toplamaya da hazırız” isteğinde bulundular.
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri, vatandaşların öğrenciler için servis konulması talebini Silivri Belediye Meclisi’ne önerge vererek ileteceklerini söylediler.
AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri’nin B.Çavuşlu programı yaklaşık 4 saat sürdü. Program, mahalle teşkilatında yenilen akşam yemeği ile sona erdi.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol