Silivri Facebook

SİLİVRİ STADI'NA HANGİ İLAVELER YAPILACAK?...

SİLİVRİ STADI'NA ONARIM VE İLAVE TESİS YAPILMASI SPOR KOMİSYONU'NDA KABUL EDİLDİ
AK Parti Silivri İl Genel Meclis Üyeleri Halit Girgin ve Osman Turan’ın Silivri Stadı'na Onarım ve İlave Tesis Yapılması teklifi, havale edildiği İl Genel Meclisi Gençlik ve Spor Komisyonu'nda da kabul edildi.
AK Parti Silivri İl Genel Meclis Üyeleri Halit Girgin ve Osman Turan, 2 Ağustos 2011’de toplanan İl Genel Meclisi’ne 4 önerge verdi. Girgin ve Turan’ın önergeleri arasında Silivri Stadı'na Onarım ve İlave Tesis Yapılması teklifi de yer aldı. Girgin ve Turan’ın “İlçemizin tek spor alanı olan Silivri Stadı tribünleri derme çatma vaziyette olup yapılması gerekmektedir. Ayrıca bu alana voleybol, basketbol, tenis ve diğer sporların yapılabileceği tesislere spor sever halkımızın ihtiyacı vardır. Konunun önemini ve gereğini Yüce Meclisin bilgilerinize arz ederiz.” şeklinde sunduğu önerge, İl Genel Meclisi tarafından kabul edilerek Gençlik ve Spor Komisyonu'na havale edildi.

KILIÇ, STADI YERİNDE İNCELEDİ
Önergeyi inceleyen İl Genel Meclisi Gençlik ve Spor Komisyonu Başkan Vekili Cesur Kılıç, 10 Ağustos 2011’de Silivri’ye gelerek AK Parti Silivri İl Genel Meclis Üyeleri Halit Girgin ve Osman Turan ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fikret Özdemir’den Silivri Stadı tribünlerinin yapılması, alana voleybol, basketbol, tenis ve diğer sporların yapılabileceği tesisler yapılması konusunda bilgi aldı.

KOMİSYON KABUL ETTİ
İstanbul İl Genel Meclisi Gençlik ve Spor Komisyonu, aynı gün yaptığı toplantıda önergenin kabul edilmesine kara verdi. Silivri Stadı ve Kapalı Spor Salonu’nun hizmet alanı, durumu ve tespitlerini değerlendiren komisyonun kararında “Gençlerimizin spora yönlendirilerek, dinamik ve başarılı bireyler olmaları yolunda tesis şarttır. Ancak, yükselen bir ilçe olan Silivri’de stat ve kapalı spor salonunda bu hizmetlerin zorlukla verildiği (Çoğu zaman verilemediği) tespit edilmiştir.
Spor tesislerinin gerek resmi törenlerdeki işlevi, gerekse bölge halkına verdiği hizmetlerin önemi nedeniyle acilen gerekli büyük onarım ve ilave tesislerin yapılması zarureti komisyonumuzun ortak kararı olarak değerlendirilmiştir.
Gereğini meclisimizin takdirlerine saygıyla arz ederiz” ifadesi yer aldı.


 


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol