Silivri Facebook

37 ÇOCUĞUN SÜNNET DÜĞÜNÜ...

37 ÇOCUĞUN SÜNNET DÜĞÜNÜ GERÇEKLEŞTİ

Silivri’nin sevilen isimlerinden AK Parti SKM Başkanı ve Maşalacı Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Emrah Maşalacı, Kavaklı Spor Kulübü Başkanı Celil Kares, Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçı, Mimarsinan Mahallesi Muhtarı Ertan Civaş’ın sponsorluğunda bu yıl üçüncüsü gerçekleşen sünnet şöleni 37 çocuğun erkekliğe ilk adımı atmasını sağladı.

 

Geçtiğimiz günlerde Silivri Alibey Mahallesi Camiinde okunan Mevlit-i Şerif’in ardından geçtiğimiz akşamda Silivri Kavaklı Mahallesinde sünnet düğünleri gerçekleşti. Silivri protokolünün de katıldığı sünnet şöleninde onur konuğu Ünlü İş Adamı Şahin Özer oldu.

Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Ak Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral ve partililer, Demokrat Parti İlçe Başkanı Halide Avlu, Eski BBP Silivri İlçe Başkanı Zafer Erel, Ülkü Ocakları Başkanı Nurullah Arıkan, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Yeni Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan ve sünnet olan çocukların ailelerinin yanı sıra mahalle halkı da çocukların erkekliğe ilk adımı attıkları gecede sevinçlerine ortak oldu. Silivri Kaymakamı Salih Keser, organizasyonda katkısı olan ve emeği geçen herkese teşekkür ederek, plaket verdi. 


 




 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol