Silivri Facebook

BU NASIL BABA? BUNU DA MI GÖRECEKTİK?

BU NASIL BABA? BUNUDA MI GÖRECEKTİK?

Silivri Çanta Mahallesi, Çağdaşkent Kılıçaslan Sitesinde yaşanan olay İddialara göre şöyle gelişti;  6 yaşındaki minik Ş.B’nin annesi alışveriş için dışarıya çıktıktan sonra minik kız babası tarafından fiili livataya maruz kalmış. Alışverişten döndükten sonra minik kız annesine kanaması olduğunu söylemesi üzerine Silivri Devlet Hastanesi’ne götürülen Ş.B’nin fiili livataya maruz kaldığı doktorlar tarafından tespit edildi. 

 

Minik kız annesine her şeyi anlattı

Annesi Minik kızdan kan geldiğini görünce kızına ne olduğunu sorması üzerine, minik Ş.B babasının kendisine bir şeyler yaptığını ve tüm yaşadıklarını anlatması üzerine baba ve anne arasından tartışma yaşandığı da öğrenildi. Tartışma sırasında kızına bir şey yapmadığını söyleyen şüpheli baba E.B’un ortadan kaybolması ise dikkat çekti.   

 

Lavaboya gidiyorum diyerek ortadan kayboldu

  Ş.B’nin hastaneye götürüldüğü sırada baba E.B’un da hastaneye geldiği ancak daha sonra lavaboya gidiyorum diyerek ortadan kaybolması ise tüm şüpheleri üzerine çekti.  6 yaşındaki minik kız hastanede tedavi altına alınırken, Silivri Jandarma Komutanlığı ortadan kaybolan baba E.B hakkında arama çalışması başlattı. Ayrıca olayla ilgili Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından soruşturma başlatıldı.    HABERDAR - Fatma SARIBIYIK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol