Silivri Facebook

İFTARDAN SONRA SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ...

ESNAF’A İFTAR VERİLDİ

Silivri Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan ve Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, geçtiğimiz akşam Sanayi bölgesinde iftar yemeği düzenledi.

IŞIKLAR; “RAMAZAN COŞKUSUNU BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın da katıldığı iftar yemeğinde, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis Üyelerinin yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz, Ülkü Ocakları Başkanı Nurullah Arıkan, Muhtarlar, STK Temsilcileri, Oda Başkanları ve çok sayıda esnaf katıldı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar konuşmasında birlik beraberlik mesajı verdi. Işıklar; “Esnaf Odası Başkanlarımız bu organizasyonu söylediklerinde çok memnun olmuştum. Esnaflarımızı bir araya toplayarak, beraber iftar yemeği yiyerek bu coşkuyu birlikte yaşamak istediklerini söylediklerinde bizde seve seve geliriz, seve seve destek oluruz dedik. Bizler Silivri’de Odalarımızla, Dernek Başkanlarımızla Ramazanı yaşatmanın gururunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

GÜRSU’NUN PASTASINI ÜFLEDİLER

Konuşmanın ardından ise Silivri Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu’ya sürpriz doğum günü pastası getirildi. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu, Silivri Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan ve Silivri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Gürsu’nun pastasını birlikte üfledi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol