Silivri Facebook
banner88

SİLİVRİ’DE İLK “SUN HOUSE SOLARIUM”

SİLİVRİ’DE İLK “SUN HOUSE SOLARIUM”

Erdi Açıkgöz ve Samet Avcı’nın ortaklaşa açtığı SUN HOUSE SOLARIUM gerçekleşen organizasyonla hizmete açıldı.

 

Yaklaşık bir aydır aktif olarak hizmet veren Son House Solarıum’un açılışına Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral ve İlçe Yönetimi, Ak Parti SKM Başkanı Avukat Emrah Maşalacı, CHP Silivri İlçe Örgütü Yönetimi, SİBESO Başkanı Nuray Koçer ve davetliler katıldı.

 

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, işletmeleri açılan ve Silivri’de sektörde ilk olan Açıkgöz ve Avcı’ya “Yeriniz dar gelsin” diyerek, bol kazanç dilemenin yanı sıra bu işletmeyi Silivri’ye kazandırdıkları için de teşekkür etti.

 

SUN HOUSE SOLARIUM işletmecileri Silivri’de bir ilki de gerçekleştirmenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Açılışa gelen davetlilere İşletmelerini gezdiren Samet Avcı ve Erdi Açıkgöz  Solarıum’un faydalarından bahsettiler. Bronzlaşmak isteyen bay ve bayanların ciltlerine zarar vermeden bilinçli bir şekilde faydanılacaklarını ve gelen müşterilere konu ile alakalı bilgi verildiğini belirttiler.  Yatay, Dikey ve Dekolte Solaryum modelleri ile de 3 çeşit Solaryum makineleri bulunan işletmede sağlıklı ortamda, gerekli krem ve bakım ürünleri ile de işletmeye gelen müşterilerine ferah ve huzurlu bir ortamda hizmet ediyor.

silivriliyiz.com ailesi olarak SUN HOUSE SOLARIUM işletmecileri Samet Avcı ve Erdi Açıkgöz’e bol müşteriler ve hayırlı iş temenni ediyoruz.

 

 



Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol