Silivri Facebook
banner88

Silivri Belediyesi Anında Müdahale Etti...

 BELEDİYE EKİPLERİ GÖREV BAŞINDA
Silivri Belediyesi’ne bağlı ekipler, ilçede etkisini gösteren şiddetli yağışlar sırasında tüm ilçeyi dolaşarak olası sel baskını ve taşmalara karşı önlemler aldı.

Silivri Belediyesi, ilçeyi etkisi altına alan yoğun yağış ve şiddetli rüzgâra karşı çalışmalarını sürdürüyor. Silivri Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağmur suyu ile birlikte gelen yaprak ve millerle kapanan ızgaraların temizliğini gerçekleştirerek, dere kenarında oluşabilecek su baskınlarına karşı yoğun önlemler aldı.

 

IŞIKLAR HEMŞERİLERİNİ UYARDI

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 30 Eylül Çarşamba sabah saatlerine kadar etkili olması beklenen sağanak yağış ve kuvvetli fırtınaya karşı sms yoluyla, sosyal medya aracılığıyla ve web sitesi üzerinden Silivrilileri uyardı. 24 saat görev başında olan Silivri Belediyesi  ekiplerine, 736 10 02 ve 444 20 47 numaralı telefonlardan ulaşabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
Silivri Müdahale

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
ali 9 yıl önce

konutlar bölgesindeki derenin aydınevler kısmında kalan yaklaşık elli metrelik kısmı da yapılacak mı acaba olası sel baskınlarına karşı.